Recenze Makita DUB363PT2V

Recenze Makita DUB363PT2V

Bezuhlíkový aku fukar na listí s funkcí mulčování Makita DUB363PT2V je první aku ofukovač umožňující vysávání listí s mulčováním. Jedná se o silný stroj poháněný dvěma akumulátory Li-ion 18 V. Fukar Makita DUB363PT2V je spolehlivý bezuhlíkový motor. Výhodou je velmi tichý chod.

1 recenze

Registrovaný uživatel27. října 2021

netaháte kabel za sebou tichý chod docela hezké zpracování mulčovač

-baterie jsou za chvíli fuč - výhoda pro toho, kdo má víc baterií a jen je prohodí než se nabijí. Je to asi spíš foukač jak vysavač(vysávání by mohlo být trochu výkonnější) - nechápu proč se výrobci akunářadí nedomluví a nevyrábí stejné úchyty baterií, mám bosch 18V, který do makity nepasuje - není to EKO mít doma 60 baterií od různých výrobců.... Ještě že máme inženýry nepochopil jsem pás na vysávání, pytel se Vám hojdá pod nohama a musíte být shrbený. Pás mám roztáhlý nadoraz a i při mé výšce 183 cm na zem nedosáhnu a vysávám bez popruhu, což způsobuje bolest zad. - obrázky v manuálu jsou zase jen pro inženýry

- LOVU ZDAR !!!