Malý a lehký hobby fukar, na suché listí někde na dlažbě. V trávě to bude málo si myslím.

Překvapivě vysoký výkon! (bez problému vyfouká např. piliny/hobliny z trávníku)
Velmi kompaktní a skladný
Možno použít, jako vysavač
Ofukovací trubice je gumová - lze jednouduše sundat (bajonet) a nasadit zboku, pokud chcete použít jako vysavač
Dokoupil jsem hadici MAKITA 191M34-3, která jde také nasadit na výdech i na nasávání (hubice na obrázku a tato hadice má stejný bajonet)
Skvělý přístroj! Mám i velký aku fukar od Makity, ale tento malý má takový výkon, že uvažuji o prodeji velkého.
Ofukovač je opravdu výkony jsem s ním spokojený.
Jen škoda je, že k němu není rovnou sáček na vysávání.
Radek
Jsem
Snadná manipulace
Rychle odfouká listí apod.
Baterka kompatibilní s dalšími produkty Makita
Manželka byla nadšená z dárku a označila ho po prvním dne užívání za svůj nejoblíbenější kus nářadí. Práce, která by ji dříve trvalo hodiny, sfoukla za 20 minut.
šikovný pomocník, akorát do ruky
vyfouká co potřebuji a super že je na baterii
Lehkost do jedné ruky
Výkon na ACU baterii
Škoda ze v balení není filtr krytka na nasávání vzduchu
Za mne za ty peníze maximální spokojenost
lehké a výkoné
fandim makitě mam mnoho vyrobku viděl jsem tento produkt u syna a byl jsem spokojen
Zboží my stale ne dorazilo tak ze ne muzu ohodnotit
Lehký, silný, tři polohy síly ofuku
Bezchyby
Možná by to chtělo ještě vyšší výkon
Maximální spokojenost - ověřená a spolehlivá značka. Výrobek splnil očekávání - v tomto podzimním období využívám často.
Lehkost, jednoduchost, kompatibilnost baterie s dalšími 3 produkty doma
Malý obr. Na tak malé zařízení celkem výkonný. Porobnával jsem se stejným fukarem od Milwake a popravdě za ty peníze je to lepší volba.
Chtělo by to delší trubku ale ta se dá dokoupit.
Spokojenost maximální
Malý, skladný, výkonný. Používám na vyfukování včel z medníků (míra 39x24). Na 5Ah baterku vydrží velmi dlouho. Zabaví se s tím i děcka.
Na svou velikost velký výkon
Lehká
Malé rozměry
Vysává jen drobné věci jako piliny
Moc nefouka mokré listí neodfoukne
Výkon
1 baterie
Váha
Fukar ok
Vysavač podfukuje mimo pytlík.