Kompresor Recenze Makita DMP181Z LXT

Recenze Makita DMP181Z LXT

Lehký kompresor Makita DMP181Z LXT je poháněn akumulátorem, to znamená, že jej můžete pohodlně vzít kamkoliv a během chvilky doplnit tlak do kol či balónů. Produkt je vybaven digitálním ovládáním, se kterým budete mít tlak stále pod kontrolou. Automatické vypnutí v okamžiku dosažení zvoleného tlaku vám práci usnadní a zajití maximální přesnost. A při manipulaci za snížených světelných podmínek je…

jirkaky26. listopadu 2025

Splňuje všechny vlastnosti, které jsou u výrobku popisovány.

Splňuje všechny vlastnosti, které jsou u výrobku popisovány.

stanbenc9. září 2025

Vyhovuje mi.

dolezaluv.med3. června 2025

Spokojenost, vše funguje jak má.

Nic jsem nezaznamenal.

akudela21. dubna 2025

splnuje co jsem očekával

furthner26. března 2025

kompaktní rozměry lehký i s baterií výběr koncovek pro různé ventilky pro běžné doplnění tlaku jízdních kol, kol auta, balónu čitelný displej

nasazení na automobilní ventilek šroubováním - drobný únik tlaku skřipec pro dunlop ventilek na řetízku zavazí nafoukání zcela prázdné pneumatiky auta bude dosti zdlouhavé

lang27. února 2025

Tlačítko upouštění tlaku Výkon výměnný aku

Nemá rohovou hlavici na ventilek! Nemá aretaci chodu - tzn. je potřeba držet spoušť!!! Nepřesné vypínání!! Cena

Zklamání

vyzkoušený výrobek. spokojenost

Registrovaný uživatel24. srpna 2024

Vždy po ruce

mir.benada25. června 2024

S kompresorem Makita jsem se seznámil u kamaráda při cyklistickém soustředění. Silniční kola hustíme na 9,5 atm a kompresor dokáže nafoukat až 11 atm. používám stále, asi 2x do týdne dofukuji silniční kolo. Velká spokojenost s kompresorem.

soukal20. března 2024

Bez připomínek...doporučuji!

Honza Břeň10. ledna 2024

Malý a skladný. Skvělý výkon a široká škála použití i díky výbavě na míč, bazén, galuskové ventilky. Používám ho denně a je to super stoj. Určitě doporučuji, já jsem nadšenej i po roce používání.

Škoda, že jsem si ho nekoupil dříve. :-)

Registrovaný uživatel26. června 2023

Fouká velice dobře. Doporučuji. možnost upuštění se cenní a to že trochu přefoukne, je jen k dobru. Upustíte si to sami přímo na mašině.

Aretace spouště! Vyřešeno suchým zipem. Šroubovací konec na auto ventilek jsem dokoupil rychlo spojku. Mohli to vyřešit již při výrobě. Tlak trochu přefoukne, ale má možnost upuštění, tak nevidím promlém.

Velice pěkný a výkonný stroj. vřele doporučuji, jak na automobil, tak horské kola a i silniční, kde potřebujete opravdu tlak.

Registrovaný uživatel15. dubna 2023

Dobrý jak cyp

Registrovaný uživatel23. ledna 2023

Víc jsem neočekávsl

Registrovaný uživatel26. listopadu 2022

Funguje....jako skoro všechno od Makity ;-) Doporučuji spíše tento model než jeho menšího brášku do tohoto výrobce......rozdíl v ceně nepatrný, ale vy výkonu značný.

Registrovaný uživatel20. července 2022

Mobilní

Nevypne sám po dosažení požadovaného tlaku.

Registrovaný uživatel29. května 2022

Od Makity již používám několik druhů ručního nářadí k naprosté spokojenosti. Z důvodu kompatibility akumulátorů jsem zvolil opět kompresor Makita. Je to nový typ s vyšším výkonem oproti předchozímu typu kompresoru, má vylepšený přehlednější display a lepší šroubovací koncovku na hadici.

S výrobkem jsem spokojen. Doporučuji.

Registrovaný uživatel14. ledna 2022

Vykonny a snadno prenosny kompresor.