Okružní pila Recenze Makita DHS900ZU

Recenze Makita DHS900ZU

Aku okružní pila 230 mm pracující na 2 akumulátory Li-ion 18 V je srovnatelná s elektrickou okružní pilou. Technologie AWS nabízí možnost připojení aku vysavače přes BlueTooth a automatické spuštění odsávání v případě zapnutí stroje. Technologie XPT umožňuje použití v prostředí se zvýšenou prašností nebo vlhkostí. Silný a spolehlivý bezuhlíkový motor umožňuje delší použití na jedno nabití…

1 recenze

Registrovaný uživatel28. srpna 2020

lehká i s akumulátory, přesný a čistý prořez 85mm, poměrně velká výdrž, nasazení na vodící lištu bez adaptéru, bezuhlíkový motor, nastavení úhlu až 60°.

vyšší cena (9990,- s DPH) oproti elektrické, zatím nelze dokoupit systainer - do Makpacu 3 se to nevešlo (možná neznám všechny velikosti).

Chtěl jsem pilu Makita, protože s touto značkou mám dobré zkušenosti a mám vodící lištu i akumulátory 18V, potřeboval jsem pilu co vezmu a jdu řezat (bez nutnosti natahovat prodlužovačku) např. na zahradu trámky 80x80mm na altán. V podstatě v elektrické verzi není žádná ruční okružní pila od Makity s 235 mm kotoučem s přímým nasazením na vodící lištu bez adapteru (další peníze navíc). Další věc co považuji jako plus, přichází v úvahu např. při nákupu dřeva, prodejce Vám (vetšinou) za úplatu, rád nařeže dřevo motorovou pilu tzv. na míru, s touto pilou si nařežu napřesno aniž by trčelo dřevo z auta.