Vrtačka Recenze Makita DHP486Z bez aku

Recenze Makita DHP486Z bez aku

Makita DHP486Z aku příklepová vrtačka/šroubovák s maximálním utahovacím momentem 130 Nm. Spolehlivý bez uhlíkový motor umožňuje delší použití na jedno nabití akumulátoru. Technologie XPT zaručuje použití v prostředí se zvýšenou prašností nebo vlhkostí. Oproti modelu DHP481 má zvýšenou odolnost proti přetížení a ve srovnání s modelem DHP81 má menší rozměry.

Míra1. července 2024

lehká, výkona vrtačka v dané třídě

Registrovaný uživatel1. listopadu 2023

silná , výkonná , kvalita.

Výborně padne do ruky a skvěle funguje . Dobrý pracant

Registrovaný uživatel22. září 2022

Super stroj. Pěkně padne do ruky. Silná vrtačka. Příjemně překvapil výkon příklepu.Ovládání směru chodu bez problémů, bez změny úchopu jako u DHP458, kterou jsem kvůli tomu vrátil.

Pro každodenní práci řemeslníka. Vyšší odolnost proti přetížení na tvrdý moment. Jednoznačně doporučuji.

Registrovaný uživatel5. září 2022

Viděl jsem v akci tento stroj u syna a bylo rozhodnuto. Produkt vyniká silou, která je na takto malou vrtačku impozantní a nekompromisní. Zpracování, odolnost a spolehlivost je perfektní. Vrtačku používám často a naprostá spokojenost.

Vyšší hmotnost je pro dlouhodobé používání jistě znát, ale je to daň za kvalitní kovovou převodovku pro přenos velké síly.

Kdo chce nekompromisní kvalitu za ještě rozumnou cenu, není co řešit...