Recenze Makita 191D75-5 Předfiltr cyklonový

Cyklónový předfiltr umožňuje velmi jednoduché a praktické oddělení těžších částic. Tyto částice se tak nedostávají k filtru vysavače, ale zůstávají oddělené v nádobě předfiltru. Nádoba je vyrobená z odolného průhledného plastu, lze ji jednoduše otevřít a vysáté částice vysypat.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Makita 191D75-5 Předfiltr cyklonový je podle recenzí účinný v zachycování nečistot a má odolnou konstrukci, ale jeho kompatibilita s jinými vysavači je omezená. Vysoká cena je častým tématem, avšak uživatelé, kteří jej používají s kompatibilním vysavačem, hodnotí jeho výkon kladně.

• Zachytí většinu smetí a nečistot
  • Dobré uchycení banky a odolné konstrukční řešení
  • Rychloupínací uchycení nádobky
  • Funguje na větší smetí
  • Skutečně dobře funguje
  • Nekompatibilní s jinými vysavači
  • Prach přeci jen propustí
  • Vysoká cena

Karel21. prosince 2025

Nevím, nepoužil jsem.

Nekompatibilní s mým vysavačem, i s vysavačem sestry. Proto zboží vráceno. Měl jsem jiný předfiltr a bez problémů pasoval.

Pro mě málo informací pro možnost použití pro jiné vysavače. Nenalezl jsem ani základní věc - průměr trubek. Pro ty, kteří by jej chtěli pro jiné běžné vysavače může být nepoužitelný.

martinsup24. srpna 2025

K vysavači určitě přikoupit.

hofik24. dubna 2024

Funguje na větší smetí.

Asi cena. Dražší než vysavač.

Registrovaný uživatel15. dubna 2023

Skutečně dobře funguje Rychloupínací uchycení nádobky Odolné uchycení nádobky

Předražený

Vychytávání nečistot funguje skutečně skvěle a ani nepoznám že by nějak snižoval výkonnost vysavače. Konstrukce vypadá, že bude dostatečně odolná, aby časem nedošlo k oddělení odpadní nádoby v místě jejího uchycení a nebo v místě napojení potrubí tak jak jsem zažil u dvou univerzálních cyklonu co jsem používal u normálního vysavače.

Registrovaný uživatel7. listopadu 2022

Zachytí většinu smetí a do nádoby vysavače nic nejde.

Registrovaný uživatel31. července 2022

jak jsem mohl zit tak po selsku. vsem doporucuju makita vysavac asi za 560Kc a tento predfiltr, ktery je drahy jak ten vysavac, ale nebudete litovat.

Registrovaný uživatel21. ledna 2022

Lepší s ním než bez něj.

Prach přeci jen propustí.

Registrovaný uživatel5. května 2021

dobre uchycení banky

nedostatky njsou k tomu nastavce, aby se dal použít na jiné vysavače

jinak spokojenost