Recenze Maison Alhambra Léonie W EDP 100 ml

Maison Alhambra Léonie je parfémovaná voda pro ženy, která byla uvedena na trh v roce 2022. Tato vůně je charakterizována jako orientální fougere, což znamená, že kombinuje prvky orientálních a fougere (kapradinových) vůní. Parfém je navržen tak, aby oslovil moderní ženu, která hledá vyváženou kombinaci elegance a svěžesti. V úvodu parfému se setkáte s jiskřivými tóny levandule, mandarinky,…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Maison Alhambra Léonie W EDP je parfém s příjemnou květinovou vůní, která připomíná známé luxusní parfémy. Většina uživatelů oceňuje jeho výdrž a vhodnost pro různé příležitosti. Někteří však zmiňují, že vůně je příliš silná nebo postrádá originalitu.

• Krásná květinová vůně (jasmín)
  • Dlouhá výdrž na pokožce i oblečení
  • Vhodná pro denní i večerní použití
  • Dobrá výdrž vzhledem k ceně
  • Nevtíravá a ne přeslazená vůně
  • Pro některé uživatele příliš silná
  • Není výjimečná a originální
  • Kratší výdrž u některých uživatelů

jana9. února 2026

nadherna vune, pripomina mi Libre od YSL. vydrž na oblečení je celý den.

xpokornax6. ledna 2026

Voní krásně. Opravdu klon YSL Libre. Dlouhá vydrž.

cindy26107516. listopadu 2025

strasne silna vune, neni nicim vyjimecna, zadnq myrha, pomeranc, jasmin

neni to muj typ,skoda, ze nelze fostat vzorecky a vybrat si. Zazim vede Latafa bila

marcela15. listopadu 2025

Pro mě moc příjemná vůně, nevtíravá. Budu používat hlavně na podzim a zimu, ale může se použít v kterémkoliv ročním období. Není to přeslazená květinka ani nic tuctového. Za mě určitě doporučuji, vhodná pro denní i večerní použití.

Zatím nic, akorát ta výdrž není na půl dne, ale vzhledem k ceně, není problém se opětovně přestříknout.

Lenka19. října 2025

Hezká květinovka za málo peněz hodně muziky.

Rome1. září 2025

Krásná květinová vůně (jasmín), na pokožce jsem ji cítila déle jak půl dne, spokojenost.

Helenahusakova22. srpna 2025

Za tu cenu docela dobrá výdrž