nezapáchá, dobře se vstřebává

Magnum Tofu Cat Litter Green Tea je stelivo s dobrými vlastnostmi pro hrudkování a dlouhou výdrží, které zároveň příjemně voní a je ekologické. Některé kočky však mohou mít problém s jeho přijetím a pro citlivé uživatele může být parfemace příliš silná. Doporučuje se vyzkoušet nejprve menší balení.
nezapáchá, dobře se vstřebává
Výborná savost, téměř žádný prach, ekologické
Je trochu více aromatické, kočičkám to vadí,ale nám lidem to moc voní. Doporučuji trochu "naředit" se stejnou značkou, ale Natural, bez vůně
- levný
- velmi funkční
- příšerně přeparfemovaný!
používala jsem pár týdnů, ale ta parfemace je fakt šílená, táhne se to celým bytem a za chvíli je vám z toho úplně špatně
Skvěle stelivo ktere funguje
Kočky ho miluji
- krásně hrudkuje
- příjemně voní
- dlouho vydrží
- za rozumnou cenu
- peletky jemnější než u konkurence
- mám šest koček a některým se nelíbí. Ale to je tak u každého steliva, takže to nepovažuju za velký problém. Kdo má jen jednu kočku, doporučuji otestovat jen na jednom balení.
Všechna tofu steliva formovaná do sloupkovitých peletek dobře hrudkují, toto na rozdíl od konkurenčních je trochu voňavější, malinko levnější a peletky jsou jemnější (dobře použitelné třeba pro koťata). Určitě koupím znovu, protože dlouho vydrží bez nutnosti měnit všechno stelivo.
neroznáší se v packách
krásně voní
dobře hrudkuje
Nepráší
Hrudkuje
Je těžší, tolik se nevynáší
Stejná kvalita jako Tigerino, ale skoro za půlku
Po týdnu začíná trochu prášit
krásná vůně
kočka na kočkolit bohuže odmítá chodit