Vrták Recenze Magg 27100150 150 x 400 mm

Recenze Magg 27100150 150 x 400 mm

Vrtací korunka do betonu od české společnosti Magg, která vykazuje skvělých výsledků i při dlouhotrvajícím pracovním nasazení. Je určená pro rychlé a nenamáhavé vrtání otvoru do tvrdého betonu i zdiva s příklepem. S touto příklepovou vrtací korunkou můžete vrtat i do materiálů, jako je cihla, tvárnice, pórobeton a podobných materiálů bez armatury.

Registrovaný uživatel31. října 2022

Není to profi ale co jsem potřeboval to splnil

Registrovaný uživatel17. října 2022

fungoval lépe než jsem očekával tzv "cihly zvonivky" - staré tvrzené bez problému.

Malá výtka k upevnění vodícího vrtáku - chce to delší aretační šroub k jeho uchycení.

Po výměně šroubku za větší maximální spokojenost - 60 cihlová stěna za cca 45m min hotovo

Registrovaný uživatel8. dubna 2021

Do cihel není vcelku problém. možná by neškodilo víc děr pro odvod prachu. Do betonu to není. Výkon odpovídá ceně. Nelze srovnávat s jádrovými vrtáky renonovaných značek

Registrovaný uživatel1. července 2017

Dobře udělané, jiný jsem nenašel,vrtal jsem 16 cm betonu do stropu. Přes hurdesku, nechtěl jsem, aby se hurda rozbila - vrták projel jako máslem, v tom betonu to bylo těžší asi tři hodiny makačky. Ale naletované plátky se ani trochu neopotřebovaly jen lehce oleštěné. Použil jsem jednorázově pro průchod komínu stropem.

Korunková hlavice je spojena s unašečem na závit, počítejte s tím, že to jde obtížně rozdělat.

Chce to pořádnou vrtačku a tudíž ten silnější unašeč, prodává se jako příslušenství. Nezapomnět dokoupit.