stojan na pilu Recenze Magg 120016

Recenze Magg 120016

Stojan na řezání dřeva Magg 120016 je ideální pro řezání motorovou pilou. Stojan poskytne pevné uchycení dřeva o průměru 2,3-25 cm. Výška stojanu činí 101 cm. .

maggiebull229. prosince 2025

Perfektní pomocník při řezání dřeva, skladný, lehce složitelný, přenosný, stabilní

Určitě doporučuji ostatním

tomas.jirkovsky22. října 2025

Poměr cena výkon

martinbaier15026. srpna 2025

Drží jak ma

Registrovaný uživatel22. května 2025

Naprosto dostačující

Zuby které drží strom při řezání jsou z měkkého kovu a po pár kládách se ohýbají

Za 1000 Kč je to super

kleinchen29. března 2025

Paradni pomocnik

Karel Sakař28. března 2025

Spolehlivé upnutí materiálu - při řezání řetězovou pilou zvlášť důležité. Držák je skládací, takže zabere minimum místa. Složený se vejde i do kufru běžného auta.

Je třeba najít správný obchod, cena se pohybuje v rozmezí 1000 až 7000Kč za totožný držák !!!

rad.v25. března 2025

Je to masivni dobře udělané.Funguje jak má.

rudi.pinke14. března 2025

Slabsi materiál na zubech co drží dřevo

Peter7. února 2025

zadršiavacie hroty sú poohýbané a tupé, takže drevo nedrží ako má.

roslapil27. října 2024

Jednoduché sestavení.

Použitý materiál nevzbuzuje důvěru v extra dlouhou životnost.

Věřím, že bude spolehlivý pomocník a vydrží pár sezon.

niksalso28. září 2024

Dobré zpracování

Měkčí ziby

Slouží moc dobře

kvitko5926. června 2024

vyzkoušeno u souseda

dvojta14. února 2024

Mohu řezat dřevo sám bez pomocníka. Trochu jsem se bál, zda se nebude stojan kymácet do stran, ale funguje dobře.

AA3. února 2024

Je stabilní a plní funkci, kterou má plnit

Pro velkého chlapa (190 cm) je držák dřeva moc nízko, řeže v nepříjemném předklonu, chtělo by to tak o 15-20 cm zvednout.

j-tauber23. prosince 2023

poměrně jednoduché pohodlné řezání dřeva

zpočátku problémy s přenastavováním klapky na průměr polena, ale to se vychytá

Robin.Navarcik9. prosince 2023

Cajk k nicemu. Nizke, nestabilni, malo siroke, malo vysoke, material z tenkostenneho materialu, takze cekam, kdy se to cele zlomi. Proste strasny. Ale za tu cenu to alespon beru jako vzor pro domaci vyrobu poradne kozy, tzn. z normalniho jeklu s klasickou tloustkou steny a rozmery si doupravim podle sebe a tenhle cajk vyhodim. Pri objednavani jsem na googlu zkousel hledat neco s vyssi nosnosti, ale asi jsem nebyl tak dusledny a nic jineho jsem nenasel. Jestli si jezdite pro drevo do lesa a netahate nejaky 6cm prumery, tak to nekupujte.

Kdo bude rezat male prumery do 10cm, asi ok, jen se u toho budete trochu hrbit, ale asi to nerozlamete. Za tu cenu asi OK, ale jinak k nicemu.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2023

Skladnost, funkčnost

Manipulace

Registrovaný uživatel14. září 2023

Trochu se se stojan peru ale přijdu do toho. Důležité je, že se nemusím ohýbat nebo posouvat dřevo. Dřevo (kulatina) drží dobře. Za mě dobrý a ještě lepší, když jsou na řezání dva.

Registrovaný uživatel28. srpna 2023

Za ty peníze bych to asi ani nevyrobil. Vyzkoušeno, funguje. (možná jenom časem upravím ty zuby, které drží poleno, ale jinak dobrý)

Spokojenost, složené to nezabere žádné místo.

Registrovaný uživatel8. srpna 2023

Skladnost, lehká manipulace

Měkké zuby na sklápěcí (upevňovací) části stojanu. Již po několika použitích se ohýbají. Doporučuji nahradit kvalitnějším kovem.

Vzhledem k výše uvedenému jen průměrné hodnocení