Recenze Magene C706 6860

Navigace s gps tachometrem umožňuje přesné a spolehlivé vedení na každé trase, přičemž využívá pokročilý dvoupásmový navigační systém. Zařízení podporuje pět globálních satelitních navigačních systémů, což zajišťuje rychlé a přesné určování polohy i v náročných podmínkách. Trasy se automaticky přepočítávají bez nutnosti manuálního zadávání, což zaručuje plynulou navigaci i v případě odchýlení od…

smid.zaloha29. dubna 2026

Kolokram je super

kunec2321. dubna 2026

Dotyk funguje perfektně, prostředí, přehlednost

Téměř neukazuje kopce,tudíž zásadní funkce nefunguje, kdyz jsem stahnul mapy znovu, ukázalo to dva kopce a poté už zase nic...neukazuje segmenty..ty které jsou v protisměru to načítá, ty které jsou po směru bohužel ne. Neumí to dva segmenty najednou. Baterie nemá dobrou vydrž, wifi vyplé,žádný senzor nepřipojen, zapnut úsporný režim ze zhasnutou obrazovkou a po 90 minutách jízdy 20% Baterie pryč....Mají na čem pracovat

Za tu cenu dobrý kup,snad to vylepší aktualizace.

premysl.gryc13. dubna 2026

Možnost nastavení dlaždic a obrazovek se zobrazovanými údaji (absolutní volnost). Funguje jak má. Bezproblémové spárovaní s externími senzory (tepák a wattmetr). Hlasitý zvonek. Spárování se Stravou a automatické přenášení aktivit, zobrazování segmentů. Kovový upínací bajonet na držák.

Boční tlačítka se přes ochranný kryt hůř mačkají a hledají. Aplikace na mobilu by chtěla trochu více dotáhnout, ale je použitelná.

Poměr cena, výkon výborná. Celková spokojenost.

vbuchta989. dubna 2026

C706 je opravdu velice dobrý produkt jsem velmi spokojen myslím že za ty peníze prostě nemá konkurenci vřele doporučuji je třeba koupit radar l508 a pak vše funguje naprosto super!!!

Nic jsem zatím neobjevil

Koupi vřele doporučuji