Vynikající poměr výkon/cena. Je to pro dceru 9 let - závodnici. Je naprosto spokojená. Funguje čeština, spároval se se všemi externími senzory okamžitě.

Magene C506 nabízí spolehlivou a přesnou navigaci s intuitivním ovládáním a dobrým poměrem cena/výkon. Po aktualizaci je k dispozici čeština, což zvyšuje uživatelský komfort. Aplikace však stále postrádá lokalizaci, což může být pro některé uživatele překážkou.
Dobrá a přesná navigace - konečně nemusím vytahovat mobil.
Vše super!!!
Dobrá výdrž baterie - 5hod vyjížďka s navigací a monitorem tepů sebrala cca 30% baterie
Cena, spolehlivost, přesnost
Funguje skvěle
Rozumná velikost
Čeština
Aplikace jednoduchá
Za tu cenu bez chyby
Super GPS za dobré peníze.
Doporučuji
Po aktualizaci je v češtině, spokojenost. Aplikace v angličtině, snadné spárování. Stahování map přes WiFi přímo v navigaci.
Umí to český,snadná instalace přes telefon, funkce jako u dražších znacek
Doporučuji všem ciklistum naprostá bomba za 2800kc dostanete vše co potřebujete
poměr cena/ výkon. přehlednost zobrazovaných ukazatelů, intuitivní ovládání
za ty peníze super. Rychlá a přesná GPS, spousta funkcí,podpora Strava.
Aplikace zatím nmá češtinu
Kvalitní dotyková obrazovka, zobrazování je modulární - dá se nastavovat pomocí aplikace. Design za mě OK, odpovídající zvukový výstup. Funkcí pro mě nad hlavu.
Skvělý cyklopočítač za dobrou cenu. Doporučuji.