Velký display, dobrá aplikace
Nejdříve jsem byla nadšená, po týdnu již méně, samy od sebe se vypnuly, nešly zapnout, pak naskočily a zase se vypnuly, a tak pořád dokola, takže jsem je nakonec vrátila.

Velký display, dobrá aplikace
Vzhled
Neměří správně kroky
Neměří správně tep - jakože běžíte do schodů a tep na hodinkách stále 85 a na hodinkách od jine značky 165
Stále se odpojují od spárování s telefonem, poté už ani nechodí žádné upozornění.
Hodinky jsme reklamovali 3x pokaždé nám zaslali nové a vždycky měly stejný problém a snad ještě horší a horší, nevím kdo tady píše ty super recenze, ale hodinky opravdu nedoporučuji. Po 3. reklamaci nám Madvell vrátil peníze.
Levné, velký ciferník, možnost výměny řemínku, jedny mám a jsem s nimi spokojena, proto jsem je zakoupila i pro maminku
Spokojenost, dlouhá výdrž baterie a prima cena. Používám každý den od vánoc.
Hodinky jsou krásné, dobře spolupracují s aplikací.
Hezký vzhled hodinek
Malá výdrž baterie, cca 3 dny. Čekala jsem delší výdrž baterie.
Nic moc, ale za ty peníze asi ok. Znovu bych určitě nekoupila.
Super syn je velmi spokojen. Hodinky šlapou jak mají .
Jsou pro dceru,ale za mě ok
vypadají úplně stejně jako na fotografii, komplet v češtině, snadné ovládání, cena
objednal jsem si jiný řemínek který vypadal úplně jinak než na fotografii (myslím kvalitu provedení)
95 ze 100
Vypadají moc pěkně.
Hodinky mi nejdou propojit s aplikací české průmyslové zdravotní pojišťovny kde se nacitaji kroky k odmene. Takže mě to dost zklamalo, protože kvůli tomu jsem si je kupovala, aby jsem nemusela pořád tahat mobil v kapse.
Drží pěkně, pohodlné
Hodinky jsou pěkný i barva mě vyhovuje
Používám hlavně krokomer,ale i další funkce
Hodinky používám denně
Jsem moc spokojena s nákupem a doporučuji všem
Hodinky používám zatím dva dny,ale jsem s nimi velmi spokojená.Po nastaveni vše ok,fungují super :)
Zatím jsem na nic nenarazila
Za mě super hodinky
Skvělé hodinky
lepší než jsem očekával
cena také skvělá
rychlé nabití
Rychlá doprava
Když je puštěný časovač, tak nejde hodit do pozadí, takže když se chcete kouknout na to kolik je hodin, musíte vypnout časovač. ( ale to je zanedbatelná věc, proč pouštět časovač když potřebujete koukat na hodinky )
Jsou to opravdu skvěle hodinky.
Příjemně sedí na ruce (mám velmi hubenou ruku a hodinky působí elegantně i sportovně zároveň).
Jednoduché ovládání.
Rychlé spárování s telefonem přes přehlednou aplikaci.
Dlouhá výdrž
Notifikace o příchozích zprávách obsahuje jen pár znaků, po otevření zprávy se nezobrazují některé symboly (např.emotikony, někomu by to mohlo vadit).
Hodinky neupozorní na odpojení od zařízení (když někde zapomenu telefon, hodinky mě nijak neupozorní).
Výběr vlastního ciferníku je velmi omezen, co se informací týče. Nemůžu si na obrazovku zvolit, zda budu mít přehled o krocích atd... (je tam pouze čas, den v týdnu a den v měsíci, navíc anglicky. Např. FRI 15)
Používám hodinky aktivně pouze v práci, ale doma zůstávají připojené. Vydrží nabité i celý týden. Některé ciferníky nezobrazují přesný stav baterie (pouze násobky 5 - takže 90% 85% atd.)
Pásek navíc
Jinak vypadá dobře
Špatná viditelnost hodinek S5 na slunci. Ikdyz je vše naplno nastavený. To jediný mé zklamání
No nevím...
přišly mi úplně jiné hodinky než jsem objednala, pásek v jiné barvě a zapínání pásku neladí s kovem s hodinkami. Tak dlouho jsem vybírala aby mi ladilo a pak mi přijde paskvil.
Nedoporučuji, velké zklamání, těšila jsem se ale nadšení je fuč.
líbil se mi design a funkce
Snadná manipulace, krásny vzhled
Nejde změnit den do češtiny