Chytré hodinky Recenze Madvell S5

Recenze Madvell S5

Chytré hodinky Madvell S5 jsou kompletně v češtině. Fungují se všemi telefony s operačním systémem Android a iPhone. Hodinky mají nádherně čitelný IPS AMOLED displej s vysokým rozlišením. Dále nabízejí více než 200 ciferníků a možnost vlastní fotky na pozadí.

Miriam Koutná4. června 2025

Velký display, dobrá aplikace

Nejdříve jsem byla nadšená, po týdnu již méně, samy od sebe se vypnuly, nešly zapnout, pak naskočily a zase se vypnuly, a tak pořád dokola, takže jsem je nakonec vrátila.

Registrovaný uživatel4. ledna 2025

Vzhled

Neměří správně kroky Neměří správně tep - jakože běžíte do schodů a tep na hodinkách stále 85 a na hodinkách od jine značky 165 Stále se odpojují od spárování s telefonem, poté už ani nechodí žádné upozornění.

Hodinky jsme reklamovali 3x pokaždé nám zaslali nové a vždycky měly stejný problém a snad ještě horší a horší, nevím kdo tady píše ty super recenze, ale hodinky opravdu nedoporučuji. Po 3. reklamaci nám Madvell vrátil peníze.

Markéta13. dubna 2024

Levné, velký ciferník, možnost výměny řemínku, jedny mám a jsem s nimi spokojena, proto jsem je zakoupila i pro maminku

Kondekovabozena2. února 2024

Spokojenost, dlouhá výdrž baterie a prima cena. Používám každý den od vánoc.

Registrovaný uživatel15. ledna 2024

Hodinky jsou krásné, dobře spolupracují s aplikací.

jana.kollova.jk7. ledna 2024

Hezký vzhled hodinek

Malá výdrž baterie, cca 3 dny. Čekala jsem delší výdrž baterie.

Nic moc, ale za ty peníze asi ok. Znovu bych určitě nekoupila.

Míra31. prosince 2023

Super syn je velmi spokojen. Hodinky šlapou jak mají .

Janca.Karel27. prosince 2023

Jsou pro dceru,ale za mě ok

korolov.michal20. prosince 2023

vypadají úplně stejně jako na fotografii, komplet v češtině, snadné ovládání, cena

objednal jsem si jiný řemínek který vypadal úplně jinak než na fotografii (myslím kvalitu provedení)

95 ze 100

silvie29. listopadu 2023

Vypadají moc pěkně.

Hodinky mi nejdou propojit s aplikací české průmyslové zdravotní pojišťovny kde se nacitaji kroky k odmene. Takže mě to dost zklamalo, protože kvůli tomu jsem si je kupovala, aby jsem nemusela pořád tahat mobil v kapse.

Registrovaný uživatel31. října 2023

Drží pěkně, pohodlné

Registrovaný uživatel29. října 2023

Hodinky jsou pěkný i barva mě vyhovuje Používám hlavně krokomer,ale i další funkce Hodinky používám denně

Jsem moc spokojena s nákupem a doporučuji všem

Registrovaný uživatel22. října 2023

Hodinky používám zatím dva dny,ale jsem s nimi velmi spokojená.Po nastaveni vše ok,fungují super :)

Zatím jsem na nic nenarazila

Za mě super hodinky

Registrovaný uživatel20. října 2023

Skvělé hodinky lepší než jsem očekával cena také skvělá rychlé nabití Rychlá doprava

Když je puštěný časovač, tak nejde hodit do pozadí, takže když se chcete kouknout na to kolik je hodin, musíte vypnout časovač. ( ale to je zanedbatelná věc, proč pouštět časovač když potřebujete koukat na hodinky )

Jsou to opravdu skvěle hodinky.

Registrovaný uživatel28. září 2023

Příjemně sedí na ruce (mám velmi hubenou ruku a hodinky působí elegantně i sportovně zároveň). Jednoduché ovládání. Rychlé spárování s telefonem přes přehlednou aplikaci. Dlouhá výdrž

Notifikace o příchozích zprávách obsahuje jen pár znaků, po otevření zprávy se nezobrazují některé symboly (např.emotikony, někomu by to mohlo vadit). Hodinky neupozorní na odpojení od zařízení (když někde zapomenu telefon, hodinky mě nijak neupozorní). Výběr vlastního ciferníku je velmi omezen, co se informací týče. Nemůžu si na obrazovku zvolit, zda budu mít přehled o krocích atd... (je tam pouze čas, den v týdnu a den v měsíci, navíc anglicky. Např. FRI 15)

Používám hodinky aktivně pouze v práci, ale doma zůstávají připojené. Vydrží nabité i celý týden. Některé ciferníky nezobrazují přesný stav baterie (pouze násobky 5 - takže 90% 85% atd.)

Registrovaný uživatel23. září 2023

Pásek navíc

Registrovaný uživatel19. září 2023

Jinak vypadá dobře

Špatná viditelnost hodinek S5 na slunci. Ikdyz je vše naplno nastavený. To jediný mé zklamání

Registrovaný uživatel7. září 2023

No nevím...

přišly mi úplně jiné hodinky než jsem objednala, pásek v jiné barvě a zapínání pásku neladí s kovem s hodinkami. Tak dlouho jsem vybírala aby mi ladilo a pak mi přijde paskvil.

Nedoporučuji, velké zklamání, těšila jsem se ale nadšení je fuč.

Registrovaný uživatel6. září 2023

líbil se mi design a funkce

Registrovaný uživatel27. července 2023

Snadná manipulace, krásny vzhled

Nejde změnit den do češtiny