Recenze Madvell Lotus 2

Chytré hodinky Madvell Lotus 2 jsou navrženy tak, aby splňovaly široké spektrum potřeb moderního uživatele. Díky kombinaci elegantního designu a pokročilých funkcí se hodí jak pro každodenní nošení, tak pro sportovní aktivity. Jednou z klíčových vlastností těchto hodinek je jejich baterie. Madvell Lotus 2 nabízí dlouhou výdrž na jedno nabití, což oceníte zejména při delších cestách nebo při…

alenkazborovan16. února 2025

Jsem naprosto spokojená.

Registrovaný uživatel2. srpna 2023

Hodinky se mě líbili,Jsou bezvadné,zatím fungují tak jak mají.Používám denně.

Žádné zápory zatím nemají..

Registrovaný uživatel16. července 2023

Možnost voláni

Neustále vybité

Registrovaný uživatel6. června 2023

Hodinky jsou hezké na pohled, mají vše co potřebuji: např. měření krevního tlaku, tepu, krokoměr, spálení kalorií, měří spánek atd., myslím, že umí dost za dobrou cenu. Používám každý den.

Až budou odstraněny dvě menší závady, budu s hodinkami spokojená. Obchod i chytré hodinky Madwell Lotus doporučuji.

Registrovaný uživatel23. května 2023

Jsou takové, jak je Madvell prezentuje.

Mám bílé se zlatou. Snad jen jediná výtka je, že ke zlatým hodinkám jsem dostala oba dva pásky se stříbrným zapínáním.

Registrovaný uživatel13. dubna 2023

Jsou vynikající.

Registrovaný uživatel7. dubna 2023

Hodinky jsou krásně lehké a dostatečně velké. Výměna řemínku je jednoduchá. Aplikace je přehledná. Zatím jsem spokojená