Chytré hodinky Recenze Madvell Horizon 2 černé/černý silikonový řemínek

Recenze Madvell Horizon 2 černé/černý silikonový řemínek

Hodinky Madvell Horizon 2 černé se silikonovým náramkem představují ideální volbu pro ty, kteří hledají spolehlivý a funkčně bohatý doplněk. Jedním z hlavních aspektů, které zaujmou, je kapacita baterie. S kapacitou 480 mAh nabízí tyto hodinky výdrž až 25 dní v úsporném režimu, což oceníte především při delších cestách nebo náročných aktivitách, kde není snadný přístup k nabíjení. Při běžném…

Petr25. září 2025

Pěkný design Dlouhá výdrž baterie Hodně funkcí Příznivá cena

Hodinky jsou prostě super!!! Můžu jen doporučit!!!

P195924. září 2025

Mít možnost esim, byly by super.

sustek6623. září 2025

Dobré hodinky za rozumnou cenu

majky0323. září 2025

Dlouhá výdrž baterie Spoustu funkcí oproti Garmin co jsem měla Vodeodolne/vodotěsné Možnost prijimani/odmítnutí hovoru Přehledná aplikace

Nepřesná GPS Pro mě by mohl být menší ciferník Menší nabídka ciferníku

Vyměnila jsem za Garminy, kterým doslouzila baterka. Oproti Garmin nepřesná GPS, cca o půl kilometru. Jinak me překvapila dlouhá výdrž baterie cca 14 dní. Celkově jsem s hodinkami spokojena.

samotamzok26. srpna 2025

Jsou super

kargi13. srpna 2025

Zatím nemůžu hodnotit protože hodinky mi po dvou dnech přestaly fungovat a budou se reklamovat

Helča19. června 2025

Manžel je má zatím chvilku, zatím je spokojený.

brhel.t17. června 2025

Moc se mi libi...

Skoda ze nejsou odpovedi na WhatsUp Jen notifikace o zprave

j.vacek13. června 2025

Cena,kvalita,vse dle popisu, výdrž baterie

Vse v poradku. Dekuji

m.hlouskova13. června 2025

Naprosto bombové hodinky, škoda že takto nadupané nejsou i v dámském provedení, ovšem v mužském osazenstvu zavládlo nadšení a spokojenost, nač kupovat hodinky za desetitisíce, když tyhle jsou naprosto peckový.... Určitě koupím ještě pro dědu, co chce přesně vědět svůj tlak, tep a všechno okolo..., věřím že bude naprosto nadšen a sportovní režim "práce na zahrádce" no tak to je přesně něco pro něj......

pepek.mv10. června 2025

Poměr cena kvalita