hodinky splnily mojoi představu, baterka vydrží 5 dnů, všechny f-ce jsou super. jen se musím naučit pracovat s GPS

Hezký design
2x reklamováno po 2měs.chyba Firmwaru
Bohužel již 2x tento model reklamován pro stejnou chybu : vypli se a už se nedali znovu zapnout jen problikávali a aplikace hlásila chybu FIRMWARU.
První reklamace proběhla velmi rychle ale, s tou druhou si dali načas. Přešla jsem tedy na Talon 2....a uvidíme
Hodinky jsem zatím neobdržela, dle sdělení obchodu bude teprve naskladněno 27.11. 2025.
Zeptejte se později.
Baterie zatím drží nemusela jsem nabíjet
Jsem spokojená. Jsou noc pěkné.
Často se odpojuje aplikace takže někdy nedojde upozornění na SMS nebo jiné správy.
Slušivé, dlouhá výdrž baterie.
Vše je o.k.
Vydrž baterie
Dobrá kvalita, přesné měření, velká spokojenost
Hodinky se dobře nosí a na ruce vypadají elegantně. Dobře zaznamenávají aktivitu, kroky, spálené kalorie, nachozené kilometry. Dobře se párují s mobilem. Baterie vydrží zhruba 4 dny.
Super sem nečekala že tak dlouho vydrží nabité
Neměla jsem ještě moc času se s nimi úplně seznámit, ale zatím spokojenost
Jsou moc hezke a maji krasne dispeje
Jsem rada ze jsem je koupila
Pěkně hodinky funkci plní
Super hodinky
Mám hodinky zatím jen pár dnů, ale už teď, jsem víc jak spokojená. Krásný vzhled,plno užitečných funkcí, takže nejde hodnotit jinak, než kladně.
Skvělé hodinky, již druhé zakoupené hodinky, a opět velká spokojenost.
pěkný vzhled
malá výdrž baterie,co třetí den se musí nabíjet
Krásné, elegantní, lehoučké.
Super intuitivní ovládání.
Apka plně funkční
Vše v českém jazyce.
Hodinky jsou opravdu krásné. Zprovoznění bylo snadné a rychlé. Fungují dle očekávání. Když porovnám předchozí hodinky, tak tyhle jsou mnohem lepší. Pokud vydrží fungovat takhle, tak jiné už nechci.
Jsou to prostě TOPky. Jsem s nimi maximálně spokojená. Mají vše co potřebuji.
Doporučuji