Lehký, kvalitně provedený.
Možná bych zvolila menší meziprostory, menší borůvky propadnou a spadnou na zem.

Lehký, kvalitně provedený.
Dílenské zpracování hrůza výrobek jsem vrátil
Dobře padne do ruky
S česáčkem se dobře pracuje, nemám žádné výhrady.
česáček je lehký
moje očekávání nesplnil svým zpracováním, tyto česáčky aktivně používám již desítky let, proto jsem byla velice zklamaná kvalitou jeho zpracování a opracování, v podstatě vypadal jako polotovar - dokonči si doma sám: rukověť vsazena nakřivo, hroty trhacích hřebíků ostré, neopracované, takže by docházelo k poškození česaných plodů, linie česacích hřebíků přečnívá nad dřevěné boky česáčku, ačkoli mají být zároveň, případně v mírném zákrytu, takže by při neopatrné manipulaci mohlo docházek i ke zranění..
jsem zklamaná
Vypadá super vyzkoušíme v létě
s česáčkem je sbírání opravdu efektivnější než jen trhání rukama, samozřejmě se musí opatrně, aby se keříky nepoškodily
česáčky nevypadají jako na fotce - nejsou ničím natřené, takže dřevo se během sběru obarví na fialovo, ale nevadí mi tol
Dobre se drží,manipuluje
Mozna vetsi objem
Je stejný jako česáček z mého mládí. Dobře se s ním pracuje.
Dobře se sním dělá
Příliš ostré hroty.
Za dvě hodiny jsem měl plný kýbl.
Zabrousit hřeby a trochu doladit.
Těm brigádnikum sebrat telefony a naučit je číst kolik čeho poslat ,dnes je vše drahé Jana M
Jednoduché a spolehlivé.
Zboží neodpovídá popisu a je na danou činnost nepoužitelné.
Velmi spokojená se vším
Přední část hřebenu má ostré hroty, které poškozují sbírané borůvky. Musel jsem tyto hroty obrousit.
Celkově tento česáček splňuje to k čemu byl vyroben.
cena, provedení
Lasika česáček,dobrý poměr cena/účel, doporučuji.
neprofesionální provedení práce. Ostré sběrací hřebíky, nutno zabrousit
nikdo jiný česáček v té době nenabízel.
ostré špičky česacích hřebíků; dřevěným dílům chybí operace broušení a ochrana nátěrem (lazurou). Po odstranění těchto nedodělků je dobře použitelný.
Výrobce hřeší na zcela chybějící konkurenční výrobky
tento výrobek potřebuji a používám ho v v letní sezéně