Recenze Lucznik 555 Laura

Šicí stroje Lucznik Laura jsou šicí stroje vybavené 36-ti šicími programy, kovovými částmi, celokovovým kyvným CB chapačem, volným ramenem pro šití manžet, rukávů a nohavic, 4 overlockovými stehy a úsporným LED osvětlením, 4-krokovou knoflíkovou dírkou. Šicí stroje umožňují plynulou regulaci šířky i délky stehu, přišívání knoflíků, možnost šití dvojjehlou – dekorativní šití. Šicí stroj je vybaven…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Šicí stroj Lucznik 555 Laura je chválený pro svou snadnou ovladatelnost, tichý chod a schopnost prošít i silné materiály. Zákazníci oceňují široký výběr stehů a cenovou dostupnost, což z něj činí vhodnou volbu pro domácí šití a úpravy oděvů.

• Snadno ovladatelný
  • Tichý chod
  • Prošije i silné materiály
  • Široký výběr stehů včetně overlockových
  • Cenově dostupný
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

anna.podhradi25. listopadu 2024

Jsem spokojená s touto značkou

sudrova10. října 2024

stroj splňuje moje očekávání, nenáročný na obsluhu a vhodný i pro začátečníky a ušije všechny látky, které potřebuji - lehké i riflovinu. Používám pro domácí šití, úpravu oděvů a podobně, několikrát v měsíci. Má i hezký vzhled a není velký.

Registrovaný uživatel16. června 2024

Jednoduché ovládání, hezký design, šije lehce a plynule. Spokojenost, doporučuji.

O.Frankova6. května 2024

Úplně nová verze,měla jsem starý lučník několik let a sloužil velice dobře.S tímto se pomalu zžívám,snad bude také sloužit dlouho.

Zatím jsem nic záporné nenašla

Registrovaný uživatel10. července 2023

Je to vynikající značka a cenově dostupná.

Doporučuji, velká spokojenost.

Registrovaný uživatel17. června 2023

Prošije i silné materiály

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

Snadno ovladatelný, tichý, dobře se mi s ním šije, široký výběr stehů - zatím je zkouším. I overlockové stehy spolu s patkou jsou skvěle použitelné.