Recenze Lucznik 2008 Weronika II

Recenze Lucznik 2008 Weronika II

Šicí stroj Lucznik Weronika 2008 se řadí mezi mechanické šicí stroje pro šití v domácnosti s velmi výhodným poměrem cena/výkon. Šicí stroj je vybavený celokovovým kyvným CB chapačem, volným ramenem a 22 šicími programy. Mezi nimi nechybí například funkce 4-krokové knoflíkové dírky, stehy strečové a overlockové, možnost plynulé regulace délky stehu, šití dvojjehlou, přišívání knoflíků apod. Se…

karelbata0007. září 2025

Ještě jsme nezačali

To je v pořádku

Děkujeme Baťa

Xanti17. února 2025

Mám jen pár dní tak nemůžu moc hodnotit ale zatím splnil všechny požadavky .

svobodovaleni17. února 2025

Zatím jen zkušební šití, ale jsem spokojená

Už se těším, až budu šít

IvuskaBuch20. dubna 2024

Lucznik jsem měla již skříňový,byla jsem na něj zvyklá a osvědčil se,proto jsem si vybrala opět tuto značku.Potřebuji ho hlavně na základní šití,používám ho několikrát do roka.

lub.hrab10. ledna 2024

jednoducha obsluha

spolhlivý ,prakticky a levný

Registrovaný uživatel26. října 2023

Opravdu kvalita

Registrovaný uživatel1. října 2023

Stroj jsem si vybrala proto,že už jsem Lucznik kdysi měla,ten konkrétně má můj mladší syn,stroji je 40 let a ještě pořád krásně funguje. proto jsem zvolila tento typ a také proto,že díky kovové kostře a převodům umí šít i hrubší a tvrdší materiály. to se v domácnosti hodí,využiji to. jak často stroj využiju? no teď už asi častěji.protože zvládne opravdu skoro vše.

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Se strojem jsem velice spokojen.

Zápory zatím žádné nemám.

Registrovaný uživatel26. října 2021

velmi dobře šije, tichý provoz, pěkný vzhled

snad jen obtížnější vysunovaní té dolní části jak je člunek

celková spokojenost , mohu doporučit