Chtěl jsem si to přečíst

Chtěl jsem si to přečíst
Naučná literatura.
Mám to jako dárek k Vánocům 'ale co jsem viděla mě potěšilo. A za rozumnou cenu. Obchod komunikoval na 1.Spokojenost.
má hodně stránek
hodně omáčky, málo faktů...
nic moc
Jako vždy od Vl.Vondrušky,super!!!!
Už se nemohu dočkat dalšího dílu.
jako obvykle od p.Vondrušky výborně napsané, dobře se to čte.
Velice se líbí a těším se na další díly
opravdu - jen průměr, osobně mne sady knih Přemyslovci, či Křišťálový klíč zaujaly daleko více
Splnila mé očekávání
Opět mě kniha od Vlastimila Vondrušky nezklamala.Jako vždy poutavě přiblížený kousek historie.
Knihy od Vl. Vondrušky mám ráda. Jsem spokojena, lepší však byla Přemyslovská epopej, ale to je asi tím, že o Lucemburcích toho vím více z jiných zdrojů. Už se těším na pokračování.
Vondruška jako vždy skvělý.
Historické znalosti autora
Příliš dlouhý úvod.
Je znát, že do Lucemburské epopeje se p. Vondruškovi moc nechtělo. Přemyslovská epopej je lepší.
Pan Vondruška ver svych historických románech nikdy nezklame. Jsou nesmírně čtivé.
Těším se na další pokračování.
Furt je to po Vondrušsky čtivá kniha, která je dobrým nástupcem Přemyslovské epopeje. Už teď se těším na II. díl a potom na Habsburgy.
Jsem na straně 100, ale žádných záporů jsem si nevšiml.
Koho zajímá naše historie, ten by jsi neměl nechat ujít ani Lucemburskou epopej.
Krásná,
Vlastimil Vondruška je zárukou
Velmi dobrá kniha pojednávající o období vlády Jana Lucemburskeho.
Mám ráda historické romány Vlastimila Vondrušky. Na rozdíl od jeho detektivek, které podle mě neumí psát dobře. Přemyslovci jsou moje oblíbené téma a Lucemburská epopej na ně navazuje.
přehledé zpracování historie
žádé
Poutavý příběh z naší historie.
Hodnotím pouze dodání, knihu až bude více dílů, nechci čekat
Kdy se plánují vydání zbylých 3 dílů