Helma na motorku Recenze LS2 FF313 Vortex Solid Carbon

Recenze LS2 FF313 Vortex Solid Carbon

LS2 FF313 Vortex Solid Carbon je prestižní karbonová helma nejvyšší třídy s integrovanou sluneční clonou. Má mnoho užitečných a praktických předností, které oceníte v městském provozu i na výletech: pohodlně ovladatelnou výklopnou bradu s kvalitními kovovými zámky, plně vyjímatelný a pratelný komfortní antibakteriální interiér z hypoalergenních materiálů nebo účinný regulovatelný ventilační…
Porovnat ceny 7 340 Kč

Registrovaný uživatel6. prosince 2022

Krásné provedení a dobrá kvalita

Přestože váží pouhých 1300g, je na mě těžká, ale jsou mnohem těžší.

Varianta S
Michal Sedláček23. října 2022

Design Větrání Lehkost materiálu - carbon Výklopná

Před instalaci Pinlock mate sejmout plexi, ale žádný návod nenajdete, hledáte 30 minut na YouTube a při vyjmutí mi kus plexi zůstal v helmě zlomený :-( Toto nemohl vymyslet motorkář! Zapomeňte u této helmy na přehazování různých plexi - to prostě nelze. Velmi vysoká hlučnost helmy. Pinlock neseděl, musel jsem v něm vypálit větší otvor, protože byl tak napnuty, že se nepřilnul k plexi. Za tu cenu opravdu zklamání!!!!!

Výrobce odfláknul důležité technické vlastnosti a až budu příště kupovat helmu, bude to tam, kde ji mohu za jízdy zkusit. Píši po 2 sezonách vypozorované vlastnosti. Zakoupeno v Motozem Modřice

Registrovaný uživatel9. prosince 2021

žádné, ještě jsem ji nevyzkoušel.

Dancarrally27. dubna 2021

lehká dobře větrá hezký desing

trochu větší hlučnost uvnitř helmy