turistický batoh Recenze Lowe Alpine Airzone Trek+ 45:55

Recenze Lowe Alpine Airzone Trek+ 45:55

Lowe Alpine Airzone Trek+ 45:55 2016 black je špičkový 55 l dvoukomorový turistický batoh se stavitelným AirZone zádovým systémem. Vyznačuje se nízkou váhou, vysokou prodyšností a dostatkem kapes a poutek na vše potřebné.

cbrt24. srpna 2025

Propracovaný zádový systém, odvětrání zad, přední vstup, kapsy na pásu, velká přední síťová kapsa.

Ať nepíšu jen pozitiva:) Horší stabilita při odkládání, to je vidět i z fotek, že základna je úzká a batoh se postupně rozšiřuje. Tím pádem rozumně ho někde opřít vyžaduje trochu víc snahy...

Vyzkoušený na pětidenním treku na česko-německých hranicích. Žádný problém, provedení festovní, splňuje všechno, co jsem od něj očekával. Hlavní důvod pro výběr byl přední vstup a větrání zad, obojí je na jedničku. Měřím 189 cm a mám širší ramena, na největší rozsah nastavení zad sedí perfektně. Bederní pás taky fajn. Přední síťová kapsa zvládla mikinu, pláštěnku a spoustu drobností. Za mě správný pomocník na cesty - nevíš o něm a je na něj spoleh.

Varianta Black
Registrovaný uživatel28. července 2022

pěkný, funkční, pohodlný

batoh musím po prvním použití reklamovat, páře se uchycení popruhu na rameni

Varianta Oxide
Registrovaný uživatel18. prosince 2020

Asi nejlepší pocit na zádech co jsem měl. Dámský a pánský rozměr zad Dobře sedí na pánvi

Síťová kapsa zvenku není asi nejlepší.. O 1 nebo 2 cm vyšší včetně výztuhy než je povolený rozměr do letadla

Nakonec jsem vyměnil za camino trek verzi. Je trochu menší, ale splní i narvaná letištní rozměry na palubní zavazadlo. Camino taky nemá tu divnou síťovou kapsu, ale gumové šňůrky se sponou. Pozor na zipy. Musel jsem vyměnit kvůli poškozenému zipu.

Varianta Black
Registrovaný uživatel4. ledna 2020

Lehounky, dobre sedi, objem trochu do šířky, neni to komín, super kapsy

Varianta Azure/Denim