Super sranda

Super sranda
Skvělá hračka pro chlapce a jejich tatínky a dědečky
Flusbrok jsem si, kdysi, koupil jako dospívající chlapec. Dnes je mi 66let a nedám na něj dopustit.
Je to hračka pro legraci a trocha nostalgie. Byly to s tím docela odvážné boje... se divím že nikdo nepřišel o oko. Pamatuju že jsem si na ní musel odpustit 6 krabiček Peter. Dnes stojí v tomto poměru méně.
Je to asi nejlevnější pistole levnější sem na webu neviděl
Má dost tuhou spoušť.No je to pružinová pistole tak se to dá očekávat
Byl prasklý plast.
myslím si že to splní svůj ůčel
je to český výrobek a asi se dá opravit
je to dárek pro pravnukovy k vánocům. Když projeví zájem může dostat k příštím vánocům pistoli lámací
myslím si že to splní učel Memá cenu kupovat draze , když ho to nebude bavit
velikost, skladnost, jednoduchost
malá účinnost a přesnost, nabíjení přes šroubovací závěr, jen když je natažena, nepraktické, nepohotové, spíše hračka
se zbraní má málo společného, je to spiše hračka
Nepřesná
Neefektivní
Poddimenzovaná
Poměr cena/výkon nula nula nic
Nedoporučuji produkt lov 2
Potřebovali jsme zabít prase a povedlo se. Jitrnice i jelita byla. Flusbrok je boží!
Tupou diabolkou to nejde.
Zábavné
jednoduchá
nepřesná
ale zábavná
Klasika
Zanáší
Super nostalgická vzpomínka na dětství. naprosto perfektní kousek do vitrínky
Vzpomínková reminiscence
Po 4 střelách se pistole rozbila
Sterej model byl lepsi
Zanasi
Splňuje to co jsem za ty peníze očekával.
Zatím o ničem nevím,zeptejte za rok
Je vystiženo známkou hodnocení
odpovídá ceně, pěkné balení víc ale nic, chtěl jsem retro a to jsem po dvou reklamací dostal
opakované závady ve zpracování, zboží přišlo poškozené, 2 reklamace
není co dodat... spíše zklamání, ale oceňuji přistup společnosti, která se snažila obě dvě reklamace co nejdříve vyřešit, nyní jsem již spokojený, na konec jsem se po delší době dočkal.