Kúpila som aj s inými albami. Dorazili v poriadku, zabalené bublinkovou fóliou. Oceňujem aj rýchlosť dodania zásielkovňou.
![Recenze Love Yourself: Tear - BTS [CD] Zahraniční hudba Recenze Love Yourself: Tear - BTS [CD]](/img/image-placeholder.png)
Album Love Yourself: Tear od BTS přináší silný emocionální a vizuální zážitek, který oslovuje fanoušky i nové posluchače. Kvalita obsahu a designu je opakovaně chválena, avšak někteří zákazníci považují cenu za příliš vysokou vzhledem k obsahu.
Jsou to BTS. Co k tomu dodat, album jako obvykle dokonalé.
Veľmi som sa tešila z dizajnu aj celkovo z albumu. Či to byla fotokarta alebo jednoduchý vzhlad. BTS nikdy nesklame
Za tu cenu. Nic moc.
Už bych nekoupila. Za takové peníze nic.
Super! Už je to asi osmé album, co jsem u vás zakoupila. ;) Jsem spokojená, přijatelné ceny a hlavně rychlé dodání. :)
S albem jsem moc spokojená :)
úžasné album, BTS jsou moje všechno, díky nim, jsem měla tu možnost poznat nové lidi, spojené kultury Korei i Česka. Album je naprostá bomba!!!!!!
nejlepší stránka s nejrychlejším doručením, neobjednala jsem naposledy..
Ďakujem za rýchle dodanie. Album urobil veľkú radosť.
Dokonalé přišlo s více věcí než jsem čekala