Úžasná hra pro děti. U nás velice oblíbená. Byla objednána už podruhé, vnučka jí chtěla domů do Austrálie.

Chyť Draka je zábavná a jednoduchá hra vhodná pro děti a jejich rodiče. Podporuje rozvoj taktického myšlení a nabízí rychlou herní dobu. I přes silný vliv náhody na výsledek je hra oblíbená a pro mladší děti představuje vhodný vstup do světa deskových her.
Na pár chvil zabaví,ale spíše jen pro malé děti 5-6 let
Za tu cenu jsem čekal,za kartičky budou větší a ne tak malé
V pravidlech se uvádí, že kdo zařve více jako drak, začíná. Pokud hraje 3 leté dítě s dospělým, těžko se mu někdy podaří zařvat více.
Hrano a rychla hra.Deti bavila.
Syn se konečně učí prohrávat :-D Hrajeme doma se synem (4 roky) a prostě pecka. Máme odehráno určitě více než 30 her. Jde vidět, jak postupně přemýšlí víc a víc nad hrou. I když jde hodně o náhodu, mu se daří :-))) Vždycky řekne, že potřebuje nějaký typ ovoce a mu to na kostce prostě padne :-D
Nic jsem nenašel. Pro mladší děti je to super vstupní hra.
Jednoduchá rychlá hra, která zabere 10 minut. Dráčci jsou hezky namalovaní. Za u cenu nabízí mnoho muziky.
Snadná pravidla
Bezvadná hra pro děti s rodiči, doporučuji.
Dá se trochu taktizovat, ale více záleží na kostce. Vyhrát tak může každý, i tříleté dítě.
Pořád prohrávám.