Stylingový přípravek Recenze ĽOréal Professionnel Tecni.Art Siren Waves New stylingový krém pro definici vln 150 ml

Stylingový krém pro definici a tvar zajistí vašim vlasům definici a přirozený pohyb účesu. Přípravek je vhodný pro všechny typy vlasů, které zpevní prvním stupněm fixace a zároveň jim dodává potřebnou hydrataci. Definující krém vám pomůže rychle a snadno vytvarovat měkké a nádherně lesklé vlny, které si zachovají přirozenou pružnost a dlouhou stálost. .

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Hezky voní

Pro můj typ vlasů (afro) je nevhodný. Po použití se vlasy nelesknou, vlny nejsou definovány

Nevhodný

Registrovaný uživatel30. září 2022

pro moje kudrnaté vlasy zatím nejlepší přípravek na definici vln používám ho už několik let a zatím jsem nenašla nic lepšího definuje pramínky vln, ale netuží a vlasy zůstávají na dotek naprosto přirozené, což je super!!!

Registrovaný uživatel28. července 2022

Perfektní, vůbec nelepí a krásně voní!

Registrovaný uživatel20. června 2022

Používám opakovaně Vlny krásně drží několik dní Snadná aplikace

Registrovaný uživatel27. března 2022

Gel zapacha . S touto značkou pracuji řadu let, je starý nebo špatně uskladneny.

Chtěla jsem ho reklamovat, jak v Soukenicke tak na Vaší centrále jsem neuspěla .

Registrovaný uživatel8. října 2021

Vlasy nelepí.