Pere dobře, poměrně tichý chod, menší rozměry oproti jiným pračkám.

Pere dobře, poměrně tichý chod, menší rozměry oproti jiným pračkám.
Zatím velká spokojenost
Mám ji chvíli ,ale zatím dobrý
tichá pračka
pro pračku LORD jsem se rozhodla, protože již od této značky
mám asi 5 let myčku nádobí a vše je O.K.
Vše fungujeme jak má.
Pračka má tichý chod, vzhledově velmi pěkná, programy dostačující, celkově velká spokojenost
Jsem ráda, že jsem se rozhodla pro tuto pračku, jsem velmi spokojená
Krásně bílé prádlo
Zatim nezjištěny,prala jsem 1x
tichá, nehýbe se při ždímání, 5 let záruka,
nebyl dodán držák vypouštěcí hadice do umývadla (stojí asi 20 Kč, ale špatně se samostatně shání), nemá slibovaný Aqua-stop (ale to není takový problém)
zatím je měsíc v provozu, spokojenost
Nespokohenost je hlučná při praní na kratší program zůstává na oblečení prášek
S pračkou jsem velice spokojená. Prádlo je dobře vyprané, pračka není hlučná,
při ždímání stojí pevně na svém místě. Je to čtvrtá pračka kterou máme a jednoznačně je nejlepší. Rozhodně ji doporučuji.
Pračka vyrobená v Číně,porucha bubnu,klepání,hlučnost, jen se propláchla vodou a nebyla použita na praní. Pan Jandák slíbil výměnu a nestalo se. Pračka je mimo provoz. Původní pračku LG (7roku) servis není schopen vyměnit vadné čidlo vody, takže musím prát ručně.
Vše funguje, prádlo je dobře vyprané a není zmuchlané je nadýchané
Chybí česká nálepka na ovladači
Spokojen, zatím jsem jí použil 5 x a vše v pořádku , velmi dobrá ovladatelnost, je třeba si na to zvyknout.
Tichý a úsporný provoz. Zatím velká spokojenost.
Doporučení od lidí, kteří již pračku Lord využívají. Maximální spokojenost. Funkce které potřebujete. Není náročná. Je velmi tichá. Zatím nemáme co bychom vytkli
funkce, ale to je dle typu pračky. Já se spletl. Chtěli jsme typ W1. Objednali jsme W3, která má okleštěné funkce, ale s pračkou i tak jsme spokojeni.
pračky LORD vřele doporučujeme. Komunikace s prodejcem velmi dobrá.