Pračka Recenze LORD W3 1.GN

Recenze LORD W3 1.GN

S předem plněnou pračkou W3 Lord energetické třídy B nejen maximálně ušetříte, ale také oceníte její poměrně nízkou provozní hlučnost 54 / 76 dB, díky které vás nebude obtěžovat nadměrným hlukem. Výrobce Lord své produkty inovuje řadou moderních technologií, což potvrzuje i tento model. Jistě oceníte možnost odloženého startu až o 24 hodin a s programem Krátký cyklus zvládne pračka oblečení…

Registrovaný uživatel2. srpna 2023

Pere dobře, poměrně tichý chod, menší rozměry oproti jiným pračkám.

Registrovaný uživatel3. května 2023

Zatím velká spokojenost

Mám ji chvíli ,ale zatím dobrý

Registrovaný uživatel6. března 2023

tichá pračka

pro pračku LORD jsem se rozhodla, protože již od této značky mám asi 5 let myčku nádobí a vše je O.K.

Registrovaný uživatel30. ledna 2023

Vše fungujeme jak má.

Registrovaný uživatel24. ledna 2023

Pračka má tichý chod, vzhledově velmi pěkná, programy dostačující, celkově velká spokojenost

Jsem ráda, že jsem se rozhodla pro tuto pračku, jsem velmi spokojená

Registrovaný uživatel16. ledna 2023

Krásně bílé prádlo

Zatim nezjištěny,prala jsem 1x

Registrovaný uživatel28. prosince 2022

tichá, nehýbe se při ždímání, 5 let záruka,

nebyl dodán držák vypouštěcí hadice do umývadla (stojí asi 20 Kč, ale špatně se samostatně shání), nemá slibovaný Aqua-stop (ale to není takový problém)

zatím je měsíc v provozu, spokojenost

Misapajik21. září 2022

Nespokohenost je hlučná při praní na kratší program zůstává na oblečení prášek

Registrovaný uživatel30. července 2022

S pračkou jsem velice spokojená. Prádlo je dobře vyprané, pračka není hlučná, při ždímání stojí pevně na svém místě. Je to čtvrtá pračka kterou máme a jednoznačně je nejlepší. Rozhodně ji doporučuji.

Registrovaný uživatel30. dubna 2022

Pračka vyrobená v Číně,porucha bubnu,klepání,hlučnost, jen se propláchla vodou a nebyla použita na praní. Pan Jandák slíbil výměnu a nestalo se. Pračka je mimo provoz. Původní pračku LG (7roku) servis není schopen vyměnit vadné čidlo vody, takže musím prát ručně.

Registrovaný uživatel11. března 2022

Vše funguje, prádlo je dobře vyprané a není zmuchlané je nadýchané

Chybí česká nálepka na ovladači

Spokojen, zatím jsem jí použil 5 x a vše v pořádku , velmi dobrá ovladatelnost, je třeba si na to zvyknout.

Registrovaný uživatel17. listopadu 2021

Tichý a úsporný provoz. Zatím velká spokojenost.

Registrovaný uživatel7. července 2021

Doporučení od lidí, kteří již pračku Lord využívají. Maximální spokojenost. Funkce které potřebujete. Není náročná. Je velmi tichá. Zatím nemáme co bychom vytkli

funkce, ale to je dle typu pračky. Já se spletl. Chtěli jsme typ W1. Objednali jsme W3, která má okleštěné funkce, ale s pračkou i tak jsme spokojeni.

pračky LORD vřele doporučujeme. Komunikace s prodejcem velmi dobrá.