Lednice Recenze LORD R2 1.GN

Recenze LORD R2 1.GN

LORD R2 je kompaktní jednodveřová chladnička, která se díky svým rozměrům uplatní zejména v menších bytech, na chatě či v kanceláři. Její předností je velice nízká spotřeba energie 90 kWh, díky tomu spadá do energetické třídy E, tudíž vám i ušetří. Dalším pozitivem je nízká hlučnost 39 dB, takže vás nebude ani nijak výrazně rušit. I když tento pomocník disponuje menšími rozměry, svým vnitřním…

Registrovaný uživatel1. listopadu 2022

Po 27 letech užívání dřívější ednice bez mrazáku zn.Samsung jsjem v lednici zn. Lord našla obdobu. Lednice oproti jiným má větší variabilituobměn výšek polic než ostatní a v užívání je nepřetržitě.

Hloubka lednice je o 4,5cm menší a automaticky se neodmrazuje jako naše předešlá.

Lednice nejlépe splnila naše velikostní požadavky do prostoru pracovního pultu za minulou včetně provozních.

Registrovaný uživatel14. srpna 2022

Úsporná,vzhled.

Box na zeleninu úchyt.

Registrovaný uživatel9. května 2022

Tichost přístroje, kvalita zpracování a ekonomičnost provozu

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Chladničku jsem vybírala na základě spotřeby el. energie a recenzí jako výměnu za starou, která měla větší spotřebu a přestala fungovat.