Mraznička Recenze LORD F3 1.GN

Recenze LORD F3 1.GN

Skříňová mraznička Lord F3 o objemu mrazícího prostoru 91 litrů je zařazena v energetické třídě E. Roční spotřeba energie tak dosahuje jen 166 kWh. Mraznička má mechanické ovládání a k dispozici máte 3 přehledné zásuvky pro uložení potravin. Zásuvky jsou transparentní, takže máte vynikající přehled o uložených potravinách.

Registrovaný uživatel1. srpna 2024

Bez problému, velmi dobrá do maléhho bytu či kanceláře.

Má malinko jinou citlivost na regulaci chlazení. Je citlivější. Dá se bez problému zvyknout.

p.chmelar9924. června 2024

Bezesporu to, že pod každým šuplíkem je výparník. Lze proto v případě potřeby opravit. Vybíral jsem podle značky a podle doporučení opraváře. Sledoval jsem spotřebu a mraznička Lord je určitě úsporná. Hlavně ale není fórová jako mraznička BEKO. U té se zdá, že se šuplíky zlomí.

Myslím si, že by měla být na předním panelu kontrolka signalizující zapojení do sítě nebo to, že je mraznička v provozu. Nevýhodou může být i to, že má 4 šuplíky, takže jsou nižší a nelze umístit vysoké nebo objemnější věci.

Zcela dostačující jako doplněk hlavní ledničky s mrazící částí. My používáme na chalupě a je to OK.

pavel59hornicek24. ledna 2024

velikost

Nedají se sehnat nahradní díly do dveří!!!

Příště koupím jinou značku

Spotřeba energie, 4 šuplíky, tichý provoz

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Tichá,přehledné šuplíky.

Registrovaný uživatel1. prosince 2022

používám denně. jelikož jej mám velice krátkou dobu nedokáži zatím moc hodnotit, Jedním kriteriem byla i cena ( akce)

Registrovaný uživatel16. listopadu 2022

jeho cena

já jsem spokojena funguje , a to mi stačí

Registrovaný uživatel22. května 2022

Velmi tichý provoz a skutečně nízká spotřeba, snad méně než 0,4kWh/24hodin

Registrovaný uživatel7. března 2022

dobrá cena

Registrovaný uživatel12. srpna 2021

Vše je ok,šlape tak jak má,takže spokojenost