myčku máme teprve 2 dny, zatím pracuje tak jak má, jednoduché ovládání, při otevření se vevnitř rozsvítí, což je dobré zejména večer
doufím, že bude dlouho sloužit

doufím, že bude dlouho sloužit
tichý ,malá spotřeba energií,5x v týdnu
nedostatečně silná brzda na dveřích
+cena,záruka 5 let
Německá myčka výroba čína
Zatím ok
Je tichá a vyhovuje mi automatické otevření dvířek a chválím šuplík na příbory.
Nevyhovuje mi úchyt na spodním košíku
S myčkou jsem celkové spokojená
Myčku jsem si vybrala kvůli úsporným parametrům, to jsem ale nevěděla, že myčka nemyje. Program ECO myje tak, že když dáte nádobí do vany a osprchujete horkou vodou, výsledek je stejný. Abych měla umyté nádobí, musím použít ten nejsilnější program. Na příborech se po umytí objevily rezavé fleky, což se u staré myčky nestávalo, takže to není nekvalitním materiálem.
Myčku nedoporučuji !!!
Zatím super. Ale teprve první mytí
- velký vnitřní prostor
- vnitřní osvětlení
- dobře myje
- slabý mechanismus držení částečně otevřených dvířek. Po skončení mycího programu se mají dvířka automaticky otevřít na pár centimetrů, ale mechanismus takto pootevřená dvířka neudrží a vyklopí se celá - reději jsme automatické otvírání vypnuli
Chtěli jsme jinou značku ale ta byla nedostupná.
Myčka má vše co jsme si představovali.
Produkt používáme skoro každý den.
Zatím jsem velice spokojen.