Diagnostický test Recenze Longsee Covid-19 test ze slin 1 ks

Recenze Longsee Covid-19 test ze slin 1 ks

Antigenní test na Covid-19 ze vzorku slin. Slouží ke kvalitativnímu zjištění antigenů 2019-nCoV ze vzorků slin osob s podezřením na onemocnění Covid-19. Jednorázová testovací sada poskytuje výsledek za 15 minut. Testy jsou vhodné pro použití ve zdravotnických zařízeních i pro potřeby laické veřejnosti.

Simona Schirra4. července 2022

Zřejmě čínský " kvalitní" test! 2 nefunkční, 3 ukázal špatný výsledek! Nedoporučuji!!!

Martin Král11. dubna 2022

Při horečce, bolesti, kašli už druhý den kovid stejně neodhalil. Výledek negativní, PCR pozitivní - k ničemu.

Registrovaný uživatel28. února 2022

Koupil jsem si umaxbook 12 třikrát jsem s nim byl na opravě myslel jsem si že mi vymění za novy,to jsem se mýlil ,že jim to zákon nedvolí .V tom to obchodě si už nic nekoupím nedbaji na zakazníka .

Nikdy více tento obchod když máte smulu a nedostanete dobrý výrobek tak vám nepomužou.

jsem zhnusen planeemelektrem

Linda Wiedermannova2. února 2022

Ze 3 vyrobku ..jeden nefunkcni a dva falesne pozitivni,vyvraceno pcr testem..nekupovat

Blanka Lázničková14. listopadu 2021

Test není spolehlivý. 1 den po PCR testu, který byl pozitivní jsme tento test chtěli otestovat a vyšel s negativním výsledkem. Rozhodně nedoporučuji, neodhalí přítomnost Covid -19.

Registrovaný uživatel4. července 2021

je ze slin

2balení z 10 jsou buď falešně pozitiní nebo nevyjdou vůbec

Registrovaný uživatel9. června 2021

protože jde o neinvazivní test

kupuji ho jen proto, že je povinné testování, platit si ho musím sama. Je drahý a na nic, ničemu nepomáhá

Registrovaný uživatel14. května 2021

Dobrá manipulovatelnost, po provedení testu nikde nic nevxtéká a dá se vrrátit vše do krabičky. Snadno pochopitelné, nenáročné. Používáme denně

Drobný návod.

Registrovaný uživatel10. května 2021

cena jednoduchost kompaktnost jasné vyhodnocení

Významně pochybuji o smyslu této metody jejíchž výsledky jsou diskutabilní a ne zcela spolehlivé