Louskáček Recenze Lodos Tygr 18 cm hliníkový leštěný

Recenze Lodos Tygr 18 cm hliníkový leštěný

Louskáček díky svému kónickému tvaru nemá problém s jakýmkoliv druhem a velikostí oříšků. Poslouží dobře i jako otvírák lahví sektu! Jeho tělo o délce 18 cm tvoří leštěný hliník. .

dlukasdavid28. prosince 2025

Vysoký výkon: Zvládne i nejtvrdší "kameňáky". Skvělá ergonomie: Lepší cit a kontrola než u kladiva; kousky skořápek nelítají tolik kolem. Nulová údržba: Jednoduchá konstrukce bez složitých mechanismů.

Nízká univerzálnost: Kvůli tvaru čelistí je nepoužitelný na malé (lískové) ořechy.

Louskal jsem čisté ořechy. bez měkkě skořápky a hlíny.

Registrovaný uživatel30. prosince 2021

nerozmačká vnitřek, ořechy nevyskakují ven

chybí otvor na zavěšení

Registrovaný uživatel8. července 2021

mám ho již velmi dlouho a jsem velmi spokojená, proto jsem objednala dva pro kamarádky. Bohužel, mi přišla zpráva, že jsou vyprodané. doufám, že už brzy budou na poště. Využívám ho nejen na ořechy včetně lískových ale i na otvírání pet lahví. Několikrát denně, proto už potřebuje obnovit.

Výborný produkt, můžete být na něho pyšní.

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Louskáček je výborný, už jsem si ho pořizovala podruhé. Ten první už za ty roky dosloužil - začala mu vypadávat vnitřní pružina. Nicméně na louskání ořechů jakékoliv velikosti je skvělý.