Dóza na potraviny Recenze Lock & Lock HPL809 1,3 l čirá

Recenze Lock & Lock HPL809 1,3 l čirá

Dóza na potraviny Lock & Lock HPL809 je vyrobena z plastu. Je stohovatelná, vodotěsná a vzduchotěsná. Disponuje silikonovým těsněním a patentovaným bezpečnostním uzávěrem. Je vhodná do myčky, mikrovlnné trouby i do mrazáku.

petchm31. července 2025

Odolný materiál, dostatečný objem na celý pytlík mouky, fixované víko takže dóza nevyklouzne z ruky když ji chytíte za víko, rozměry odpovídají násobkům standardních rozměrů kuchyňských šuplíků (je-li jich dostatek, obsadí bez plýtvání prostorem přesně celý šuplík se zachováním snadné přístupnosti každé dózy).

boves18. února 2025

Využíváme produkt zejména k uskladnění mouky, velikostně odpovídá pytlíku mouky. Pružný plast - nepraská, dobrý uzávěr. Velmi často.

Registrovaný uživatel20. prosince 2024

již delší dobu tyto dozy mám, dokoupila jsem další

hozakovadana25. ledna 2024

Toto zboží znám, je kvalitní, proto jsem si ho objednala. U kulináře je za výbornou cenu.

Registrovaný uživatel4. dubna 2020

Doporučuji vyzkoušet, je to skvěle vymyšlená záležitost, krabičky se dobře udržují v čistote, uzavírací patent funguje spolehlivě.

Registrovaný uživatel8. října 2019

Pro mne úložná klasika pro potraviny, hranaté krabičky jsou skladné, žádný hmyz a vlhkost nemá šanci.

Ty, které používám na hotová jídla se časem opotřebují, může se odlomit packa víka, gumička může prasknout (nutno ji vyndavat, umývat a nechat vysychat), ale životnost je celkem dobrá.

Dobré, praktické