Odličovač Recenze Lobey Bio odličovací mléko 100 ml

Recenze Lobey Bio odličovací mléko 100 ml

Krásně voňavé a lehce vstřebatelné olejové mléko šetrně vyčistí pleť od denního nánosu nečistot a tváře i oči zbaví make-upu. Jeho unikátní recepturu z výživných rostlinných olejů v Bio kvalitě vymazlily šikovné české ruce k dokonalosti. Přidaly do něj také jedinečné aktivní látky, které kůži hydratují a zároveň zklidní. Mléko si zamilují mladé slečny i zralé ženy a vyhovuje pokožce suché, mastné…

Tomáš Lébr20. dubna 2023

Po týdnu červené suché svědivé fleky na obličeji, které léčím dodnes a to jsou 2 měsíce.

Nedoporučuji, ačkoliv ostatní přípravky od Lobey používám. Poradna Lobey dodnes neporadila, co mám se svým obličejem udělat tak, abych se reakce zbavila.

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

dobře vyčistí pleť

příjemná zkušenost, vyzkouším další produkty této značky

Registrovaný uživatel23. května 2022

Kupuji již podruhé. Nosím kontaktní čočky a mám citlivé oči, tohle mlíčko ale bez obav používám i na odlíčení očí. Pokud jde o pleť, odličovač ji vyčistí a zároveň krásně vyživí, takže už po použití nepoužívám noční krém. Dá se tedy říct, že je to takové tři v jednom - odlíčení očí, vyčištění pleti a její hydratace. Navíc moc hezky voní.

Vyšší pořizovací cena, ale produkt stojí za to :)

Jsem moc spokojena a určitě zakoupím znovu.

Registrovaný uživatel28. března 2022

příjemné, krásná vůně,

Registrovaný uživatel24. března 2022

Pro jemnou a citlivou pleť. Výborně odlicuje a zanechává příjemný pocit na obliceji

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

Krásně voní, zdá se v pořádku, ještě jsem pořádně nezkoušela

Zatím jsem neměla možnost pořádně vyzkoušet

Registrovaný uživatel2. července 2021

Dobře odličuje bez jakékoli alergické reakce.

Registrovaný uživatel26. května 2021

Nedráždí, neparfemované.. super

Registrovaný uživatel2. dubna 2021

Přírodní složení bez chemie, příjemná jemná vůně, neštípe v očích, pleť je krásně jemná, hydratovaná

Přírodní složení bez chemie, příjemná jemná vůně, stejně jako u jejich ostatních produktů, krásně odličuje, neštípe v očích, pleť je po použití krásně jemná, hydratovaná

Registrovaný uživatel30. března 2021

Dobře odlíčí Nepálí po něm oči Čeká značka Přírodní kosmetika

Registrovaný uživatel26. března 2021

Používám každý den hlavně na oční okolí, skvěle voní a je vhodný i pro citlivou pokožku, odlíčí