Recenze Little Doctor LD-152U

Ultrazvukový inhalátor LD-152U je od výrobce Little Doctor. Dospělým i dětem pomáhá zvlhčovat horní a dolní cesty dýchací a inhalovat medikační roztok. Přístroj je určen k léčbě astmatu, bronchitidy a dalších respiračních onemocnění. Použít se může jak v domácím prostředí, tak i ve zdravotnických zařízeních.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Little Doctor LD-152U je účinný a uživatelsky přívětivý inhalátor, který pomáhá při dýchacích potížích a nachlazení. Většina uživatelů si pochvaluje jeho jednoduché ovládání a přiměřenou hlučnost. Některé drobné nedostatky, jako chybějící ryska nebo nejasný návod, však mohou ovlivnit celkový uživatelský zážitek.

• Účinný při dýchacích potížích a nachlazení
  • Jednoduché ovládání i pro děti
  • Přiměřená hlučnost
  • Pomáhá zlepšovat zdravotní stav
  • Lehké a jednoduché použití
  • Chybí ryska pro maximální naplnění nádržky
  • Návod k použití je nejasný
  • První montáž horní komory může být obtížná
  • Při nesprávném množství vincentky nefunguje správně
  • Hadice dlouho schne a hrozí plíseň

volckova.sarka13. prosince 2023

Je tichý, jednoduchý na obsluhu, když to člověk dostane do ruky.. pára se dá regulovat, jsme spokojení, syn je spokojený:)

Trošku jsme bojovali se sestavením, návod není úplně podle mých představ:) ale jakmile jsme na to přišli, tak všechno super. Má teda jednu mouchu - ta hadice dlouho schne (nemáme žádné topení, na které bych se nebála to položit na uschnutí), takže je tam nebezpečí plísní atd..

Doporučuji všema 10ti:)

Registrovaný uživatel11. října 2023

lehké ovládání,zvládně dítě

Registrovaný uživatel21. května 2023

Hlučný, na poprvé mi přišel se závadnou součástkou Jede prvnich pár sekund pak uz nefunguje

Celkově je mi tento výrobek doma úplně k ničemu. Neslouží jak má a jsem tedy zklamána i z vyřízení první reklamace, kdy jsem byla obvinena s vykřičníky že si můžu za výrobní závadu sama.

Registrovaný uživatel2. května 2023

Dobrá cena, hezký vzhled

trochu komplikovaný provoz

Registrovaný uživatel12. března 2023

musi byt presny mnozstvi vincentky,jinak nefunguje jak ma.

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Ovládací knoflíky a hned zápor - nejsou moc funkční

Hlučnost a špatně napsaný návod který psal někdo kdo výrobek projektoval a tedy ho znal

Registrovaný uživatel14. prosince 2022

Tento produkt jsme si zakoupili na doporučení od známých.Je to vynikající a účinný pomocník při různých nachlazení a používám ho každý den.Vrele ho všem doporučuji.

Registrovaný uživatel17. listopadu 2022

celkem tichý, hned po doručení byl často používán a bez problémů, na akutní dýchací problémy (rýma, laryngitida, ..)velmi dobrý pomocník

první montáž horní komory dělala trochu problém, chce to nácvik

Registrovaný uživatel16. listopadu 2022

- jednoduchý na obsluhu - přiměřeně hlučný - inhalace opravdu pomáhá zlepšit zdravotní stav - jednoduchá obsluha - od koupě (cca 14 dní) používáme několikrát denně (jak dítě 8 let, tak 2 dospělí)

- jediná maličkost, která by se dala vytknout - v mističce na léky/vincentku atp. není ryska pro maximální naplnění. Po pár použitích jsme se ale naučili množství odhadnout.

Výrobek je skvělý, mohu jen doporučit!

Registrovaný uživatel7. listopadu 2022

Jsem s ním spokojená.

Registrovaný uživatel9. října 2022

Je funkční, pomohl mi a využívá ho celá rodina. Vždycky když začne někdo chrchlat, nastoupí malej doktor. :-)