aditivum Recenze Liqui Moly Stop ztrátám oleje 300 ml

Recenze Liqui Moly Stop ztrátám oleje 300 ml

Ukončí tvorbu pro životní prostředí škodlivých olejových skvrn na silnicích a v garážích. Prostředek regeneruje těsnění motoru, snižuje spotřebu oleje na pístních kroužcích (trvalou viskozitou) a ve ventilovém vedení (regenerováním těsnění). Zabraňuje tvoření modrých výfukových plynů. Vyrovnává úbytek viskozity a redukuje hlučnost motoru.

pavelmmobil6. září 2025

Mám problémový motor 1.8 tsi z roku 2013.Vyzkoušel jsem dvě různé značky přísady proti úniku oleje a jediná tato zafungovala.

Po vyzkoušení všem doporučuji opravdu to funguje.

obchod3. dubna 2025

Auto žere olej vesele dál, ubývání motorového oleje se neomezilo, jsou zakarbonované pístní kroužky.

pohodar19681. prosince 2024

Uvidíme za měsíc.

m.koudele30. ledna 2024

snadná aplikace

krátká doba používání jen 500km uvidíme časem

verdatynek13. ledna 2024

Dělá vše co výrobce preferuje.

Registrovaný uživatel30. května 2023

- Urcite funguje predevsim na vybehana gufera na ventilech (1.4 16v) - Cena

- Po urcitem case (cca 500 km) - Nutno pouzivat uz kazdou vymene oleje, motor si na to ,,navykne,,

- Idealne predtim proplachnout motor (ja pouzivam BG) - Testoval jsem to i s pripravkem BG 115 a zatim bez problemu, motor si jen chrochta - Jestli vam motor zere olej, a chcete vedet, ci pres kruhy, nebo gufera, tak jednoduse jedte z kopce se zarazenym stupnem idealne na 2,3 a 3 tis otacek aspon 10 vterin. Pote staci seslapnout plyn a pokud se vam zahuli do modra od vyfuku, jsou to gufera a tim padem Vam tento pripravek pomuze. Pokud se nezahuli, tak to jsou pravdepodobne pistni x stiraci kruhy a tam pomuze bud dekarbonizace, nebo mechanicky zasah do motoru. Zalezi v jake mire Vam to olej papa :)

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

Opravdu funguje - vw t4, lehčí únik oleje a po 1000km se nejen ztisil motor, ale pod autem je sucho! Doporucuju!

Registrovaný uživatel22. července 2021

Velmi účinný ..

Spolehlivě nejlepší ...

Registrovaný uživatel15. března 2021

Použito v MB Sprinter 318Cdi a únik oleje přestal.Tekl okolo olejove vany a simeringu klik.hridele. Po aplikaci a zhruba 300km přestal téct.

Registrovaný uživatel27. října 2020

Jednoduchá aplikace, vhodné pro starší motory.

Registrovaný uživatel17. září 2020

Dodržet návod a je to 100procentní Používám ho už podruhé.

Registrovaný uživatel9. ledna 2020

Po ujetí 2000km olej kape dále, myslel jsem si že když mi občas kápne olej asi jedná až dvě kapky za 24 hod. že to pomůže, ale je to stejné.