aditivum Recenze Liqui Moly Cera Tec 7181

Recenze Liqui Moly Cera Tec 7181

Keramická přísada do oleje Liqui Moly Cera Tec 7181 o objemu 300 ml je určena ke snížení tření a opotřebení motorů. Účinně zamezuje kontaktu kovových styčných ploch. Navíc zvyšuje životnost motoru a slouží ke snížení škodlivých emisí i spotřeby. Mazivo je vhodné také ke zlepšení výkonu motoru a je chemicky stabilní.

charvat232. listopadu 2025

Nejak nepocituji rozdil

sam29. dubna 2025

U motorů s vyšším nájezdem dochází ke snížení hlučnosti a zlepšení chodu motoru. Vyzkoušeno u dvou aut.

zdenek.podlezl24. října 2024

Těžko popisovat klady, ale pokud přípravek dělá to co má, tak je to super. Jen to člověk pozná až za dlouho.

Registrovaný uživatel6. května 2024

Žádné změny na chodu motoru (hlučnost, výkon, spotřeba, teplota oleje) jsem nezaznamenal. Největší vliv bude asi mít ta vyměněná olejová náplň za čerstvou, do které se to přidává. Konzistence a vzhled nic moc, tak jsem tam nalil raději jen polovinu flašky. Ale má to být na to určené, tak snad to neublíží. Druhou polovinu mám případně na příště (olej měním 1x za rok/10 tis. km, motor 2.0 TDI 176 kW, najeto 95 tis. km).

verdatynek13. ledna 2024

Dělá to co má.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2023

zmenší se spotřeba a motor je klidnější.

Registrovaný uživatel16. března 2023

Teprve aplikován tak uvidíme. Jeep má teprve naběháno 289000 tak ještě aspoň 3x tolik.

Registrovaný uživatel28. listopadu 2022

Vynikající chemie,používám již velmi dlouho.Evropský atest a záruka Liqui Moly.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2022

Ověřený produkt. Tiší chod motoru.

Registrovaný uživatel3. července 2022

Super. Jednoznačné zlepšení. Nalito 2/3 Motorový olej a 1/3 převodovka.

Registrovaný uživatel14. května 2022

Motor tichší, lepší otáčky na volnoběh, nižší spotřeba. Je cítit rozdíl..koupím zas..

Registrovaný uživatel26. dubna 2022

Dlouhodobě používam tento produkt ve více značkách automobilu a jsem maximálně spokojen

Registrovaný uživatel5. února 2022

Motor kouří dál.

Registrovaný uživatel26. října 2021

Po aplikaci znatelně tichý chod motoru . Ukazatel okamžité spotřeby klesl při volnoběhu z 0,6 na 0,4 l/hod .

Doporučuji vyzkoušet. Já určitě při další výměně znovu aplikuji.

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Po aplikaci se motor ztišil(poznala to sestra která je "specialista přes motory '') a pomalu klesá i spotřeba už nejezdím za 9 ale celková klesla na 8.8 a na 8.6.Na 100 to vychází pod 8.U mě dobrý.

Můžu doporučit.

Registrovaný uživatel16. dubna 2020

motor tišš lechci chod i menši spotreba dobry už ho použivam hodně let

Registrovaný uživatel2. června 2019

Perfektní účinnost, vyhlazuje strany hlavy a bloku, snižuje i tření i jednotlivých pohyblivých částí motoru, zvyšuje volnoběžné otáčky motoru a snižuje průměrnou spotřebu, vyzkoušeno na 4 autech a opravdu funguje.

Cena, málo kamenných obchodů jej má ve standardní nabídce.

Doporučuji na starší i novější typy motorů TDi (i PD) i novější CR.