Super komks, česká klasika

Super komks, česká klasika
Vybral jsem si tento produkt do sbírky. Dá se říci, že jsem trochu fanoušek Káji Saudka a nyní již asi nebude nic nového, neboť nás opustil. Líbí se mi jeho styl a cit pro detail. Kdy zakomponuje do obrázku něco co tam sice nepatří, ale komicky to zapadá.
Chtěl jsem ušetřit, tak jsem zakoupil horší kvalitu - kdy jsou desky knihy trochu potrhané a část i chybí, ale s tím se dalo počítat. Tak spíš jen kosmetické mínus. Uvnitř je vše v pořádku.
Tak dílo od Mistra Saudka nemůže být jinak ohodnoceno než pěti hvězdami. Co se týče obchodu tak také super , rychlé dodání a parádně zabaleno. Děkuji moc.
Vynikající komiks, skvělý Saudek... Nejen pamětníci ocení.
Kája Saudek jako vždy perfektní
Líbí
Líbí
prostě Kája Saudek ;)
Nádherná publikace. Věnovala jsem ji synovi pod stomek. Pro nás dva je Saudek kultovní záležitost a radost byla veliká.
Jsem fanoušek komiksu a jsem ráda že nyní je z čeho vybírat .Díky tomu se dá dětem -které z valné většiny nečtou, co si budeme nalhávat- přiblížit hodně z klasiky, dějin apod. Takže JEN HOUŠŤ A VĚTŠí KAPKY