Recenze Lindr Pygmy 20/K Green Line SET01604

Výčepní zařízení  PYGMY 20/K Green Line s vestavěným vzduchovým kompresorem je určeno k profesionálnímu chlazení, stáčení a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím prostředí a menších zahradních party. Chladící výkon pivního chlazení je 15 až 20 l za hodinu, což je 30 až 40 kvalitně vychlazených piv, které je připraveno v thermobloku již po 2 až 4 minutách od zapnutí výčepního zařízení.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Lindr Pygmy 20/K Green Line SET01604 je spolehlivé chladicí zařízení na pivo, které zajišťuje kvalitní výčep a snadnou obsluhu. Uživatelé oceňují jeho funkčnost a rychlé uvedení do provozu, přičemž někteří zmiňují i dlouhodobou spokojenost s podobnými produkty stejného výrobce. Drobné výhrady se týkají uskladnění a omezeného výběru výčepního madla.

• Spolehlivý provoz
  • Snadná montáž a obsluha
  • Dobré pivo z výčepu
  • Rychlé uvedení do provozu
  • Pěkná stavebnice
  • Chybí bytelnější obal na uskladnění
  • Omezený výběr výčepního madla

ROMARIO10220. října 2025

Super vše ok konečně točene pivo super věc doporučují

marek22. dubna 2025

Funguje jak má, mám již zkušenost s výčepním zařízením podobné velikosti stejného výrobce, zakoupeným asi před deseti lety a stále bez problémů funguje

svecovazdena22. března 2024

Spolehlivý, snadná montáž a obsluha

Registrovaný uživatel22. srpna 2023

Jede jak má a dodáno se vším příslušenstvím,takže stačí jen narazit a pít :-) 20/K na zahradu nebo domácí oslavu plně vyhovuje GREEN LINE - menší spotřeba

Za mě by mohlo být na výběr výčepní madlo,jestli nové delší nebo kratší dodávané s výčepem

Rozhoupával jsem se tak 20 let,kdy stálo skoro polovinu a zdálo se mi to moc :-) I tak si myslím,že se mi zaplati a vyplatí. Nelituji koupě.

Registrovaný uživatel31. července 2023

dobré pivo z toho teče :)

Registrovaný uživatel7. července 2023

Pěkná stavebnice.Rychlé uvedení do provozu bez problémů.

Registrovaný uživatel12. června 2023

Doporučení od příbuzných

Chtělo by to bytelnější obal na uskladnění

Jinak spokojenost

Registrovaný uživatel13. května 2023

Čepované pivo v domácím prostředí

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Perfek funkce.