Skleník Recenze Limes Hobby H7 2,4 x 3 m sklo 4 mm

Recenze Limes Hobby H7 2,4 x 3 m sklo 4 mm

Skleník Limes Hobby H 7/3 české výroby patří v posledních letech mezi nejprodávanější skleníky v ČR. Boční stěny skleníku jsou šikmé a zajišťují optimální dopad slunečních paprsků. Díky jedinečné, průmyslově chráněné konstrukci je na tomto skleníku minimalizováno množství spojovacích prvků. Montáž je tak jednodušší než u jiných podobných produktů.

jiri18. června 2025

Skleník masivní, pevný, uvnitř drží krásně teplo a vlhkost a světelnost.

I přes snadnou montáž pro ty co mají již trochu silnější prsty to chce větší trpělivost při šroubovaní (matky a šroubky se musí přidržovat v záhybech proti sobě než se částečně spojí). Pak už se dotahuje krásně.

Sice dražší ale pro mě lepší než polykarbonátový co jsem měl dříve.

Registrovaný uživatel21. března 2025

Skleník objednán s montáží.Perfektní rychlá práce.Velká ochota pracovníků,kteří se opravdu nezastavili.Jinak skleníků má v rodině už 5 a všechny slouží výborně.

Registrovaný uživatel16. března 2023

Výborný prostorný

Registrovaný uživatel2. května 2022

Zcela nelícují profily ve štítech, čímž střešní skla nesedí jak by měla. Levá strana skel/spodní hrany) nejsou v rovině. Celý spodek skel tvoří "zuby", ale na funkčnost to nemá vliv, spíš z estetického pohledu.

Registrovaný uživatel8. dubna 2022

Nijak, ještě mi po měsíci nedošel.

Registrovaný uživatel10. května 2021

Na skleník už čekáme dva měsíce takže tezko hodnotit,snad stihneme sázet příští rok.

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

Skleník je akorát na zahrádku, ani malý, ani velký...Má automaticky otevíratelné střešní okénko a posuvné dveře, takže nikde nepřekáží. A v neposlední řadě : sklo je sklo.

Registrovaný uživatel21. února 2021

Ještě jsem nedostal nic.

Registrovaný uživatel21. října 2020

Spokojen doporucuji

Registrovaný uživatel7. října 2020

skvělý, objednáno i s montáží. profi práce

Registrovaný uživatel30. května 2020

Výborná, montá jsem pochopil i já, zvládne ji tedy každý :-)

Registrovaný uživatel20. května 2019

Dostatečný rodinný rozměr.