Nabíječka baterií Recenze LiitoKala Lii-600

Recenze LiitoKala Lii-600

Univerzální čtyřkanálová rychlonabíječka a diagnostická stanice LiitoKala Lii-600 je určena pro 3,7 V/3,6 V Li-Ion i NiMH akumulátory. Proti běžným nabíječkám Li-ion akumulátorů umí měřit i jejich kapacitu při vybíjení. Každý nabíjecí slot je monitorován nezávisle, takže lze najednou nabíjet baterie různých velikostí, kapacit a dokonce i různých chemií (Li-Ion i NiMH je možné nabíjet najednou).…

petr.gana19. června 2024

Nabije a oživí cokoli

wantec22. března 2024

Skvělé, použito doteď na kompletní test kapacity a nabití u cca >50 ks článků Li-ion. Výborné.

Drobný neduh je, že neumí vybíjet vyšším proudem než 500 mA, ale je zase bezventilátorové, což je zase plus.

Skyfal29. ledna 2024

super cena vynikájící kvalita,super ovládání maximální spokojenost hlavně nabíjí baterie 18650

Pepan4. ledna 2024

Dela co ma ...

Registrovaný uživatel24. května 2023

Přehledný display, jednoduché ovládání, více druhá baterií, funkce opravy baterií

Registrovaný uživatel1. března 2023

Nabíjí, vybíjí spolehlivě, jsem spokojen.

Dporučuji

Registrovaný uživatel25. prosince 2022

Funguje parádně...

Registrovaný uživatel15. září 2022

Zatím jsem nevyzkoušel vše, první zběžné zapojení dokázalo nabít jak NiMH tak NiCd baterie, zkusil jsem i obnovení kapacity, z 1200mAh jsem se dostal po 2 dnech na 1450mAh u 1600mAh baterie. Nabíjel jsem velikosti AAA, AA, C. Co mi trochu vadí je signál plného nabití, pokud se ozve v noci tak vás to vzbudí. Zatím zkoušen jen automatický režim

Registrovaný uživatel5. září 2022

Vysoký nabíjecí proud i pro všechny 4 šachty současně. Zobrazení všech potřebných hodnot současně. Spolehlivá automatická detekce typu vloženého článku.

Včetně externího napájecího zdroje je to už docela velké zařízení.

Rozhodně spokojenost. Zatím nejlepší nabíječka, co jsem měl.