Recenze Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 army

Recenze Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 army

Kvalitní křesadlo Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 v robustním armádním provedení bylo původně vyrobeno pro švédské ministerstvo obrany. Pomocí tohoto křesadla vytvoříte jiskry o teplotě až 2980 °C, kterými snadno zapálíte oheň. Křesadlo funguje i když je mokré a také ve všech nadmořských výškách. V rukojeti křesadla je rovněž integrována nouzová píšťalka.

mrozekmichal197811. května 2024

Nejlepší na trhu.

vindisel119971. května 2024

dobře hází jiskry, kvalitní plíšek

martin21. února 2024

Velikostně a funkčně bezvadný Firesteel s velmi dobrým škrtátkem, na kterém hodně záleží fukčnost Firesteelu.

anger31. ledna 2024

Manžel spokojený, funguje prý skvěle.

Registrovaný uživatel18. června 2022

jednoduchá spolehlivost

Registrovaný uživatel6. dubna 2022

Naprostá spokojenost. Stejný výrobek z předešlé řady mnohokrát prověřen a stále perfektně funguje. Nyní jsme zakoupili z řady ARMY a taktéž super.

Registrovaný uživatel3. května 2021

Funguje, jak má. Pro snadné rozdělání ohně

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

Pohodlný úchop, pevně zandané ,nevypadává,skvěle jiskří, píšťalka,velmi kvalitní

Pro většinu lidí pravděpodobně cena Křehčí material úchopu

Pokud hledáte pomocníka na rozdělání ohně za každého počasí tak se můžete spolehnout na tenhle produkt který je ideální volbou. Velká spokojenost