Chytré hodinky Recenze Lige N.01 Ultra

Recenze Lige N.01 Ultra

Tyto chytré hodinky od výrobce Lige přináší odolnost, eleganci a vysoký výkon pro aktivní životní styl. Jsou kompatibilní s operačními systémy Android a iOS. Srdcem hodinek Lige N.01 Ultra je dotykový displej s úhlopříčkou 1,5". Technologie displeje zajišťuje lepší zobrazení barev, dokonalé zobrazení černé a nižší spotřebu, čímž prodlužuje výdrž hodinek.

ivan.klouda25. července 2025

Přehledné ovládání, velmi dobrá čitelnost, spolehlivé , za velmi příznivou pořizovací cenu

Doporučuji dále !

Varianta stříbrné
Robert Palečko15. března 2024

Hodinky jsou pěkné, dobře se ovládají, mají celkem dost funci

Největší problém je synchronizovat hodinky s aplikací. Nevydrží spárování s telefonem. Zprávy z aplikaci sice chodí, ale přijmout hovor na hodinkách se mi povedlo jen jednou a od té doby mi chodí jen zprávy, že jsem měl hovor.

Aplikace a hodinky spolu moc nekomunikují, pokaždé když se nedaří navázat spojení je třeba restartovat telefon a pak to nějakou dobu funguje. Přijímání hovorů na hodinkách nefunguje, v aplikaci se ukazuje, že nejsou připojené, i když ostatní funkce jde v danou chvíli synchronizovat.