Repelent Recenze Lifesystems Expedition 50+ 100 ml

Recenze Lifesystems Expedition 50+ 100 ml

Přípravek s rozšířeným působením kombinuje přírodní pyrethroidy s vysoce koncentrovanou chemikálií Deet za účelem poskytnutí maximální dlouhotrvající ochrany. Přírodní pyrethroid funguje jako kontaktní repelent, takže každý hmyz, který vám přistane na ruce, okamžitě odradí od kousnutí. Určen pro použití v tropických oblastech, pomáhá chránit před rizikem malárie a dalšími nemocemi přenášenými…

hormet18. září 2025

účinný

"mastná" verze, lze použít pouze na holé tělo

nepřečetla jsem i přípravku vše, takže až při prvním použití jsem zjistila, že přípravek je mastný a nelze ho použít na oděv, ale pouze na holé tělo.

drozdo1285. prosince 2024

Do exotiky nejlepší.

Lukas3. prosince 2024

Jako repelent asi funguje, ale samozřejmě ne stoprocentně.

Má olejovitou konzistenci, tím pádem máte totálně mastné vše co namažete. Bál jsem se stříkat na oblečení aby ho to nepoškodilo, protože nevím co ta olejová báze může nebo nemůže napáchat a jak to pak dostat z funkčního oblečení nebo merina, které se pere na nízké teploty.

Znovu už nekoupím. Olejová konzistence mi vadí. Bylo mi velmi nepříjemné se tím namazat.

cejkova.alena4. října 2024

Přesto, že je to repelent určený do tropů je syn se svou přítelkyní poštípaný téměř od hlavy k patě .

Znovu už nekoupím

Registrovaný uživatel3. září 2024

zatím nejsilnější na našem trhu, snad nezklame

faly_5917. května 2024

V minulosti již použit při cestě do Amazonských pralesů a velmi se osvědčil. žádné poštípání od hmyzu. Používám jen při cestách do tropických oblastí.

Registrovaný uživatel10. srpna 2023

Opravdu funguje, nejen na komáry, ale i ostatní nepříjemný hmyz (ovádi, kloše apod.), příliš nezapáchá jako konkurenční značky

Poměrně drahý

Doporučuji, funguje

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Výborný , odskúšaný 3x v Ázii.

Tečie

Registrovaný uživatel2. října 2020

opravdu funguje, opravdu nejste poštípaní od komárů

Registrovaný uživatel26. března 2020

- pekne vonia - lahko sa pouziva - je ucinny

- vyrazne farbi oblecenie na zlto

Celkovo ide o dobry a ucinny produkt, ale jednoznacne neoporucam pouzivat ked mate biele alebo prilis svetle oblecenie. Zanechva vyrazne zlte flaky, ktore sa mi bohuzial neporadilo uplne vyprat.

Registrovaný uživatel13. ledna 2020

Výborný, funguje v juhovýchodnej Ázii, odskúšané niekoľkokrát

Tečie, tečie, už by to firma, ktorá to vyrába mohla opraviť... To je asi jediná nevýhoda.