Lednice Recenze Liebherr CTP 211

Recenze Liebherr CTP 211

Lednice Liebherr nepostrádá kromě chladicí části ani mrazicí část a postará se tak o veškeré potřeby běžné domácnosti. Je to volně stojící model, který můžete rovnou umístit do kuchyně bez žádných větších úprav interiéru. Při výběru nemusíte brát ohled na směr otvírání dvířek, panty jsou umístěny na napravo, ale dvířka je možné obrátit. Lednice Liebherr CTP 211 se řadí do energetické třídy F.

obec12. prosince 2023

objem, cena

Registrovaný uživatel25. listopadu 2023

Máme ji v garsonce, hlavně tichá akorát pro malý byt

Registrovaný uživatel19. října 2023

Kvalita německého výrobce a výborný servis. Právě tuto velikost jsem potřebovala.

Výrobek doporučuji

Registrovaný uživatel20. července 2022

Příznivá cena, uvítal byh v mrazícím prosturu zásuvky, dostat vyjmuté potaviny zpět je oapravdu těžký hlavolam.

U samotného produktu jsem zatím závady neshledal ale český návod je opravdu až urážející zákazníka. I pži velké snaze ho nejde složit do roziumného pořadí stánek.

zatím dobré

Registrovaný uživatel6. července 2022

Značka a kvalita

Registrovaný uživatel16. května 2022

Tichá lednice, dostatečně velký mrazák pro dvě osoby, vhodná do menšího bytu.

Vyšší cena

S lednicí jsem spokojen.

Registrovaný uživatel24. března 2022

Spokojenost zatím (krátká doba používání) se vším. Doporučila bych ji každému, je velice skladná. Byli jsme při výběru omezení výškou lednice, jinak bychom volili vyšší, která je také v nabídce, ale i tato je výborná.