Lednice Recenze Liebherr CN 3915

Recenze Liebherr CN 3915

Energetická úspornost, špičková kvalita a inovativní technologie – to vše vystihuje kombinovanou chladničku Liebherr CN 3915. Tento jedinečný spotřebič skvěle zapadne do každé moderní domácnosti a důmyslně řešený vnitřní prostor nabídne dostatek místa pro uskladnění velkého množství potravin. Chladnička spadá do energetické třídy E, takže její roční spotřeba dosahuje velmi příjemných 260 kWh.…

3 recenze

Registrovaný uživatel7. dubna 2021

K výběru lednice mi pomohly hlavně recenze spokojených zákazníků této značky a jsem s výběrem spokojená. Vyhovuje mi prostorná lednice, 4 šuplíky v mrazáku, lehké otvírání, samoodmrazování, digitální displej s teplotou lednice i mrazáku. Oceňuji prodlouženou záruku na lednici na 5 let a na kompresor na 10 let.

Zarazilo mě, když dovezl dopravce TOPTRANS lednici naležato i přesto, že na kartonu byl štítek s nápisem "NEKLOPIT". Doporučil nám lednici zapnout po 3-4 hodinách. Tyto lednice by měly být přepravovány ve vzpřímené poloze, maximálně mírně nakloněné. Lednici jsem raději zapnula až druhý den a naštěstí funguje bez problémů.