Dokonalý výrobek

Dokonalý výrobek
Tichá, prostorná.
Vybrali jsme si ji protože: měli jsme předchozí od stejného výrobce. Spokojenost.
Bonus, 5tiletá záruka.
Liebherr ...dlouholetá zkušenost s kvalitou
Dostatečně prostorná
Bio zóna se mi moc hodí
Tichá
Jsme velmi spokojeni... není co dodat
Jsme spokojený.
Velká spokojenost, lednice je tichá, prostorná, má vše co má mít.
Velký úložný prostor umožňuje velmi účelně uspořádat potraviny - hluboké zásuvky zóny Biofresh i šuplíky v mrazničce (motor neubírá jejich hloubku). Systém Biofresh opravdu funguje - potraviny vydrží čerstvé delší dobu (při nákupu jsme dostali výbornou pomůcku - přehled možné doby skladování různých druhů potravin v Biofresh zóně a je možné si stáhnout i aplikaci do mobilu). Výborná je také půlená police, která při zasunutí umožní umístění vyšších lahví nebo nádob, aniž by se muselo měnit výškové nastavení polic.
Elegantní provedení v nerezi, intuitivní ovládání displeje.
Zatím jsme žádné nezjistili.
Doporučuji každému, kdo chce za skvělé peníze koupit model, který vypadá luxusně a současně je velmi funkční - na Biofresh jsme si zvykli opravdu rychle :-)
Zvažovali jsme dlouho jak utratit své peníze a jsme moc spokojení - výborná cena za takovou ledničku
Vypadá luxusně a hlavně funguje i ten/ta Biofresh ( moc jsem tomu nevěřil, ale fakt to šetří peníze na jídle, co už nevyhazujeme )
díky našemu prodejci za vysvětlení a doporučení
žádné jsme nenašli
doporučujeme všem, co nechtějí vyhazovat peníze z okna
Výborná, praktická a úsporná lednice s velkým úložným prostorem. Zóna BioFresh super - uvítali jsme informace o prodloužené životnosti potravin.
Biofresh zóna, praktické členění, chlazení bez chybičky