Lednice Recenze Liebherr CBef 4805

Recenze Liebherr CBef 4805

Spoustu chytrých technologií, které přispívají ke komfortnímu užívání a velmi úsporný provoz spadající do energetické třídy A+++ jsou hlavními přednostmi kombinované lednice Liebherr CBef 4805. Chladící a mrazící část disponuje dohromady 357l objemem pro velké množství kvalitně uchovaných potravin při zachování jejich čerstvosti. Klíčové vlastnosti - chladící část 242 l - mrazící část 115 l -…

Registrovaný uživatel13. srpna 2021

Dokonalý výrobek

Registrovaný uživatel25. června 2021

Tichá, prostorná. Vybrali jsme si ji protože: měli jsme předchozí od stejného výrobce. Spokojenost.

Bonus, 5tiletá záruka.

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

Liebherr ...dlouholetá zkušenost s kvalitou

Registrovaný uživatel27. ledna 2021

Dostatečně prostorná Bio zóna se mi moc hodí Tichá

Jsme velmi spokojeni... není co dodat

Registrovaný uživatel7. prosince 2020

Jsme spokojený.

Registrovaný uživatel9. listopadu 2020

Velká spokojenost, lednice je tichá, prostorná, má vše co má mít.

Registrovaný uživatel3. dubna 2018

Velký úložný prostor umožňuje velmi účelně uspořádat potraviny - hluboké zásuvky zóny Biofresh i šuplíky v mrazničce (motor neubírá jejich hloubku). Systém Biofresh opravdu funguje - potraviny vydrží čerstvé delší dobu (při nákupu jsme dostali výbornou pomůcku - přehled možné doby skladování různých druhů potravin v Biofresh zóně a je možné si stáhnout i aplikaci do mobilu). Výborná je také půlená police, která při zasunutí umožní umístění vyšších lahví nebo nádob, aniž by se muselo měnit výškové nastavení polic. Elegantní provedení v nerezi, intuitivní ovládání displeje.

Zatím jsme žádné nezjistili.

Doporučuji každému, kdo chce za skvělé peníze koupit model, který vypadá luxusně a současně je velmi funkční - na Biofresh jsme si zvykli opravdu rychle :-)

Registrovaný uživatel2. dubna 2018

Zvažovali jsme dlouho jak utratit své peníze a jsme moc spokojení - výborná cena za takovou ledničku Vypadá luxusně a hlavně funguje i ten/ta Biofresh ( moc jsem tomu nevěřil, ale fakt to šetří peníze na jídle, co už nevyhazujeme ) díky našemu prodejci za vysvětlení a doporučení

žádné jsme nenašli

doporučujeme všem, co nechtějí vyhazovat peníze z okna

Registrovaný uživatel1. dubna 2018

Výborná, praktická a úsporná lednice s velkým úložným prostorem. Zóna BioFresh super - uvítali jsme informace o prodloužené životnosti potravin.

Registrovaný uživatel1. dubna 2018

Biofresh zóna, praktické členění, chlazení bez chybičky