Zahradní sestava Recenze LH Masiv Frankfurt

Recenze LH Masiv Frankfurt

Zahradní set nábytku Frankfurt je vyroben z masivního borovicového dřeva. Set je opatřen povrchovou úpravou, která je tvořena akrylovým lakem. Délka setu činí 150 cm a je ideální do zahradních pergol, teras, stejně jako do kaváren a pivních zahrádek.

csop.policka8. července 2025

Pěkný bytelný pohodlný zahradní nábytek, snadná montáž.

horacekpavel6424. dubna 2025

Masív

Neobroušené

Do Do

Registrovaný uživatel14. srpna 2024

Dobrá koupě pro maminku k jubileu. Dobře zpracováno, jednoduchá montáž, domluva dodání prostě supr. Peníze si zaslouží.

Pod stolem některé hrany ostré, možnost odřeniny, musel jsem zaoblit a natřít.

Dobrá investice, která udělala velkou radost.

ondrej.haken3. července 2024

Dobrý materiál

Nátěr provedený na neobroušené dřevo, tedy velmi hrubý. Sedák krátký a posunutý příliš vzad. Dá se to vyřešit převrtáním a posunutím aspoň o 3 centimetry. Totéž opěradla. Příliš nízko, opět se to dá vyřešit převrtáním a posunutím. U stolu jsou kraje podpěrných lišt velmi ostré a neobroušené, takže hrozí zranění při sednutí za stůl. Vyřešit jsem to musel obroušením hran. Doposud jsem měl prakticky identický český výrobek, který vydržel asi 15 let. Jednotlivé díly byly ale širší, takže nic na stole nepropadávalo, všechno bylo hladší a v tomto světle se mi jeví tento výrobek jako nepovedená polská kopie.

Nic moc.

Varianta světle hnědý
radekneradil23. května 2024

Krasne zpracovani, masivni konstrukce, dobry material

Pekna masivni sestava

Varianta světle hnědý