Mobilní telefon Recenze LG V40 ThinQ (V405)

Recenze LG V40 ThinQ (V405)

Chytrý telefon LG V40 ThinQ vás okouzlí nádherně zpracovaným designem, umělou inteligencí, úchvatným displejem FullVision nebo nezvykle světelným fotoaparátem. Jak se na top model sluší, nabízí to nejlepší co můžete očekávat. Obrovský 6.4" displej FullVision s poměrem stran 19.5:9 a rozlišením QHD+ (1 440 × 3 120 pixelů) se postará o neuvěřitelnou kvalitu obrazu. Zažijte strhující zážitek ze…

Registrovaný uživatel15. března 2020

Poměr kvalita/cena. Skvělý zvuk, hlavně ve sluchátkách. Věděl jsem, že kvalita fotek a rozlišení displeje nebude úplně top, ale jsem příjemně překvapený, vůbec to není tak hrozné. Design telefonu, je prostě krásný. Bytelný a odolný a přitom subtilní, jemný a příjemný v ruce.

Téměř nic, snad jen taková prkotina, že se mi občas ztratí nastavené AOD na spícím displeji a taky že se nedá sehnat oboustranný silikonový obal.

Před tímhle jsem měl samsung galaxy s7 edge a to byl skvělý telefon, který toho hodně uměl, ale V40 Thinq je lepší a jsem s ním spokojenější.

Varianta 64 GB Moroccan Blue
Registrovaný uživatel7. března 2020

Vše co bylo o tomto telefonu napsáno a vyřčeno je naprostá pravda. Mám ho sice chvíli ale naprostá spokojenost nemám žádné výhrady.Snad jen ta baterie kdyby byla trochu silnější.

Doporučuji teď je i za rozumnou cenu.

Varianta 128 GB Carmine Red