- protože už jednu mám
- jaro topím, léto chladím, podzim topím

- protože už jednu mám
- spíš klasika, za dobrou cenu
- jaro topím, léto chladím, podzim topím
Tichý chod a zatím super funguje
Jsme s touto klimatizací spokojeni
Spokojenost, vyhovuje nám jak z hlediska designu tak i výkonu. Instalace od firmy Benefit Term byla provedena perfektně
rychlá, kvalitní práce aniž by pracovníci viděli dopředu situaci v domě. Super přístup
Tichý chod,krásně chladí
Za mě super k poměru cena-výkon
Zatim velmi tiché a funguhe to.
Super cena rychle dodani máximalni spokojennost
Doporucuji Bohumiloo
Ticha prevadzka
Zatim nema.
Super stroj.
Oba technici velice šikovní ochotni a profesionální. Docela si mákli.
Vaší firmu velice ráda doporučím mým
hned teplo v místnost
při větší zimě venku často zamrzá jednotka a každou chvíli se spouští defrost
ale jinak jsem spokojená
Vytápí s velmi nízkou spotřebou, je tichý - vnitřní i venkovní jednotka
Klimatizace umí skvěle regulovat spotřebu elektřiny při chlazení tak, aby zbytečně necyklovala, ale běžela v kuse klidně se spotřebou jen okolo 100W.
Bohužel regulace výkonu nefunguje u topení. Klimatizace proto cykluje a třeba každých 20 minut dojde k zapnutí / vypnutí vytápění.
Za tuto cenu jsem s klimatizací spokojený.
Všechno super, dělá co má.
Instalace 1.5h i s papírama :) za mě bomba.
Konkurence nám stejné řešení nacenila o 15k výše.
Nepodsvícený displej ovladače - pouze tlačítka
Jednoduchá, spolehlivá, dobrý poměr cena/výkon, chladí nebo topí, v případě potřeby rychle vyhřeje místnost.
Zatím nevím, běží cca 3/4 roku bez problémů, proto jsem koupil ještě jednu téměř stejnou.
Za mne klima dobrá a s nákupem včetně instalace od firmy Benefit term 2 x dobrá zkušenost
Doporučuji ,jako klimatezace tak i firmu .Za mne super ,
spolehlivost
Výrobek se mi líbí, funguje jak má.
Jsem spokojená.
Tichý, spolehlivý, energeticky úsporný.
Koupila bych znovu.
Super tichá, jak vnitřní jednotka, tak I venkovní. Nízká potřeba.
Rychlá instalace. Vše provedeno čistě. Dostatečný chladící výkon pro místnost 4x3metry. Topný výkon předpokládám také, ale to se uvidí později...
vše ok jenom mi chybí návod v češtině